|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Sob Lip 21, 2012 14:07 |
Ok 10 miesięczna szczurka, okolice siedlec, łukowa |
Autor |
Wiadomość |
Falca
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 12:13 Ok 10 miesięczna szczurka, okolice siedlec, łukowa
|
|
|
Mam do oddania 10 miesięczną szczurkę. Jest bardzo spokojna, uwielbia towarzystwo ludzi, mało problematyczna i bardzo delikatna- nie przepada za głaskaniem, jeśli czuję potrzebę bliskości sama układa się u naszego boku i spokojnie zasypia. Nie ma problemu z kontaktami z innymi szczurkami, dziewczynka jest niesamowicie ugodowa:)
Zmieniłam załącznik na miniaturkę. Kluska |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Sob Cze 16, 2012 20:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Falca
|
Wysłany: Pią Cze 15, 2012 15:04
|
|
|
Szczurka z zoologa, miała być szczurkiem, jest jednak dziewczynka. A zaklinali się że samczyk. Próbowałam wychować szczurki oddzielnie (mam chłopca) ale nie chcę skazywać ich na samotność. Do samczyka jestem bardzo przywiązana, chce zaadoptować mu kolegę jednak dziewczynkę chciałabym oddać. Zasługuje na towarzystwo koleżanek, których u mnie mieć nie będzie:(
Dodam też, że rodzice kategorycznie odmawiają kastracji samczyka. |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Sob Lip 14, 2012 09:58
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Sob Lip 21, 2012 14:07
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|