|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Nie Lip 01, 2012 11:18 |
(Warszawa) Przygarnę Ogonka! |
Autor |
Wiadomość |
indygo
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2012 11:17 (Warszawa) Przygarnę Ogonka!
Zwierzątka: 5 ogonków, 3 mruczące, 1 merdające, 1 uchate:) |
|
|
Mój Maniek i Felek stracili przyjaciela. Maniek średnio się z Felkiem dogaduje. Więc szukam im kumpla. najlepiej by miał około 1,5 roku, a na pewno ponad rok.
Mam klatkę 80*70*40. W nie mieszkają chłopaki (2) a na czas przybycia nowego lokatora mam klatkę 80*30*40. Karmię szczurki versele laga rat nature i complite. Dostają też warzywka owoce i gerberki, oraz jajka, saszetki dla kota, jogurty itp.
Jak coś to proszę o pw lub tel 608064621 |
_________________ Ze mną: ogoniaste; Dwukwiat, Łazik, Obieżyświat, Włoczykij, Felek:) mruczące; Gucio, Psota, Urwis:) merdające; Bąbel uchate; Tuptuś
|
|
indygo
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2012 13:30
Zwierzątka: 5 ogonków, 3 mruczące, 1 merdające, 1 uchate:) |
|
|
jak wszystko się uda to w środę przygarnę dwa ogonki, dlatego ogłoszenie można usunąć:) |
_________________ Ze mną: ogoniaste; Dwukwiat, Łazik, Obieżyświat, Włoczykij, Felek:) mruczące; Gucio, Psota, Urwis:) merdające; Bąbel uchate; Tuptuś
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|