|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Czw Cze 14, 2012 19:41 |
[Warszawa] TERENIA- Świnka morska 5-miesieczna szuka domku |
Autor |
Wiadomość |
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Śro Maj 16, 2012 15:41 [Warszawa] TERENIA- Świnka morska 5-miesieczna szuka domku
|
|
|
Domu szuka młoda- 5-miesieczna świnka, którą była właścicielka kupiła jako towarzystwo dla swojej prosinki..ale ta jej z kolei nie zakaceptowała podobno...
Do dziś rano świnka miała znaleziony nowy dom, czekała tylko na klatkę...ale niestety ta osoba rozmyśliła się i świnka nadal szuka domku..najlepiej z innym prosiaczkiem.
Jest śliczna, łagodna i wystraszona....
|
_________________ moje kochane łapki: pso-lwy
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
Ostatnio zmieniony przez nubijka Czw Maj 31, 2012 20:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Czw Maj 31, 2012 19:23
|
|
|
Więcej Tereni
|
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Czw Cze 14, 2012 19:36
|
|
|
można zamknąć- Terenia w nowym domu z nową świńską towarzyszką |
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|