|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Nie Cze 03, 2012 09:32 |
[WROCŁAW]Potrzebny DT/DS - roczny samiec agouti |
Autor |
Wiadomość |
Ninek
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2012 16:05 [WROCŁAW]Potrzebny DT/DS - roczny samiec agouti
Zwierzątka: 7 kotów, 2x chomik + pies |
|
|
Napisała do mnie koleżanka
"Nina, miałabyś dom dla szczurka rocznego, samca? Nie gryzie, rzekłabym że jest dość "ciotowaty" tylko jak się go bierze na ręce to spyla do klatki, ale później cwaniak i tak zagląda ciekawski. Kolega musi go oddać bo wyprowadził sie do wrocławia a tam ktoś ma alergie w studenckim mieszkaniu a z kolei u kolegi w Brzegu nie ma nikogo w mieszkaniu w tygodniu"
Chłopak to agutek. Dzisiaj/jutro powinnam mieć zdjęcia.
Może ktoś z Wrocławia/Opola mógłby dać dt?
Ja lada chwila biore swoje szczury i kompletnie nie mam miejsca, żeby go przetrzymać. |
_________________ Ze mną:
Kotowate: Mefisto, Mocca, Mia, Manga, Rambosz, Nyks i Hades. [*] Maura [*]
Chomik dżungarski: Ekler; Chomik syryjski : Truskawka
W pamięci 'stare stado': H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F i 'nowe stado': G, B, M, T, Z, MM, W, P, P i LL |
|
|
|
|
Motylove
|
Wysłany: Śro Maj 09, 2012 09:01
Zwierzątka: Rurek, Lesio, Krzyś i Hubi <3 |
|
|
Nie wiadomo jak współpracuje z innymi szczurami?
Czekam na zdjęcia. |
|
|
|
|
Ninek
|
Wysłany: Śro Maj 09, 2012 10:27
|
|
Motylove, całe życie był sam, więc nie mam pojęcia, jak sie będzie zachowywał. Myśle, że jego ciapowaty charakter dobrze wróży w tej kwestii.
Zdjęć jeszcze nie ma. Koleżanka, która do mnie pisała ma go na pare dni wziąć do siebie i wtedy będą zdjęcia. |
W pamięci 'stare stado': H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F i 'nowe stado': G, B, M, T, Z, MM, W, P, P i LL |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2012 09:22
|
|
|
Co z chłopaczkiem? Są już może zdjęcia? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Ninek
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2012 09:26
|
|
Myśle, że można zamknąć...
Szczur już dawno jest u tej koleżanki, ale jakoś sie nie spieszy do zrobienia mu zdjęć. Rozumiem brak czasu, ale zrobienie jakiegokolwiek zdjęcia to minuta, wrzucenie do neta to druga minuta. Jak widać chęci brak... |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Cze 03, 2012 09:31
|
|
|
Szkoda, w takim razie zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|