|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Czw Kwi 19, 2012 10:42 |
[śląsk] Szczur do uratowania przed wypuszczeniem do lasu |
Autor |
Wiadomość |
taivas
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 13:03 [śląsk] Szczur do uratowania przed wypuszczeniem do lasu
Zwierzątka: Obecnie brak :( |
|
|
Jesli zły temat, to proszę o przesunięcie.
Mój kolega kupił kiedyś dla swojego węża szczura, ale szczur podrósł i okazał się zbyt duży dla węża, więc przeżył. Teraz nie ma kto zająć się zwierzakiem, a do czwartku musi się pozbyć go z domu. Jeśli ktokolwiek z okolic chciałby pomóc, proszę o kontakt do mnie na PW, najlepiej jak najszybciej. Ja mieszkam zdecydowanie za daleko i nie mam warunków na kolejnego ogona.
Szczur zostanie wypuszczony do lasu, jeśli do czwartku nie znajdzie się mu kochający dom.
Miejsce: Jastrzębie Zdrój, Wodzisław śląski, żory, Rybnik i okolice. |
_________________ MOJE ANCYMONKI - rudy Rudolf, Czosnek syjamek
Na zawsze w serduszku: grubasek Nutek HF [*], braciszek Net HF [*], Niuniek [*], Sznaps [*], król-poeta Julian [*], Ville czarnuszek [*]
|
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 13:14
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
taivas, może baradwys by pomogła, ona jest z Rybnika. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
taivas
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 13:40
|
|
Radzisz do Niej napisac, si? |
Na zawsze w serduszku: grubasek Nutek HF [*], braciszek Net HF [*], Niuniek [*], Sznaps [*], król-poeta Julian [*], Ville czarnuszek [*]
|
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Wto Mar 20, 2012 13:46
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Można spróbować - przeczytać, może nie przeczytać. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
taivas
|
Wysłany: Śro Mar 21, 2012 08:10
|
|
Napisalam, ale na razie zero odzewu. Czwartek juz jutro... |
|
|
|
|
|
Cann
|
Wysłany: Śro Mar 21, 2012 21:00
|
|
|
Bardzo proszę o pomoc w transporcie... |
|
|
|
|
taivas
|
Wysłany: Śro Mar 21, 2012 22:30
|
|
Również proszę o pomoc dla Cann, jest w stanie zapewnić ogonkowi dom... Smutno by było, jakby szczurek poszedł na "stracenie"... |
|
|
|
|
|
Frugo
Szczurofanka
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 18:28
Zwierzątka: Tina - Pies <3 , i 2 ogony . |
|
|
I co wypuścił go? Chociażby go do zoologa oddał. |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Czw Mar 22, 2012 18:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
taivas
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 22:54
|
|
Nie wypuścił, do poniedziałku przetrzyma, a potem szczur trafi do Cann. Niestety prawdopodobnie przesyłką konduktorską, bo nie ma nikogo, kto może zaoferować transport. Ale ciur będzie miał dom. |
|
|
|
|
|
taivas
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 10:22
|
|
Temat do zamkniecia, szczurek bezpiecznie u Cann :) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|