|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Produkty dla niemowląt w diecie szczurów - temat ogólny |
Autor |
Wiadomość |
Wikunia

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 22:02
Zwierzątka: Szczurki: Abby, Nelly, Lulu, Maniek |
|
|
Ja jeszcze nie próbowałam im tych obiadków podawać, ale mam zamiar jutro iść i kupić, bo dużo się naczytałam że inne są tym karmione. Ale moje pytanie jest takie, czy można każdy "smak" obiadku czy deserku podać? |
_________________ Ze mną:
Abby, Nelly, Lulu, Maniek
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12714
----------------------
Za TM:
Fela[*] |
|
|
|
 |
unicorn

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 22:15
|
|
|
Wikunia, tak, tylko lepiej na początek kupić deserek, bo obiadki zawsze będą zajadać, a deserki niekoniecznie. |
|
|
|
 |
Wikunia

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 22:42
Zwierzątka: Szczurki: Abby, Nelly, Lulu, Maniek |
|
|
unicorn dziękuje bardzo to jutro pójdę im kupić i zobaczymy czy zasmakuje |
_________________ Ze mną:
Abby, Nelly, Lulu, Maniek
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=12714
----------------------
Za TM:
Fela[*] |
|
|
|
 |
smeg

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 23:04
Zwierzątka: brak |
|
|
unicorn napisał/a: | Wikunia, tak, tylko lepiej na początek kupić deserek, bo obiadki zawsze będą zajadać, a deserki niekoniecznie. |
A u mnie właśnie odwrotnie, deserki zajadają wszystkie, a obiadki niekoniecznie |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
 |
Lavi

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 23:17
Zwierzątka: Szczur x2, psiak |
|
|
Ja nie kupuję swoim tylko śliwkowych i jabłkowych deserków. A tak to wszystko zajadają |
|
 |
unicorn

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 23:46
|
|
|
Lavi, moje paskudy pluły śliwkami i truskawkami. Za to uwielbiają bananki, jabłuszka i jagódki. Z obiadków jedzą wszystko oprócz dyni i królika. |
|
|
|
 |
Lavi

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 23:52
|
|
Ja nie daję im tego z tego względu, że potem ich odchody są nieco bardziej śmierdzące i rozlazłe niż zazwyczaj A z obiadków jedzą wszystko oprócz zup, bo tego nawet nie próbowałam kupować |
|
 |
unicorn

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2012 23:58
|
|
|
Lavi, ale teoretycznie zakładając, kiedy dasz im jabłko przykładowo z brzoskwinią odchody będą 50% mniej śmierdzące i rozlazłe niż zazwyczaj. |
|
|
|
 |
Lavi

|
Wysłany: Sob Lip 14, 2012 00:08
|
|
Jabłka im nie kupuję z innego względu - wolę kupić świeże i je im zetrzeć na drobnych oczkach:D Śliwki nie daję z tego drugiego względu:) |
|
 |
unicorn

|
Wysłany: Sob Lip 14, 2012 00:19
|
|
|
moje nie chcą nic ode mnie jeść:< |
|
|
|
 |
aagunia205

|
Wysłany: Sob Lip 14, 2012 08:56
Zwierzątka: Lola & Tosia |
|
|
ja kupuje rożnych firm w Pl, w Norwegii jest tylko hipp i się zajadają wszystkimi najchętniej szpinak |
_________________ Loca[*]♥ ; WAKA[*]♥ ; LOLA[*]♥ ; TOSIA[*]♥
 |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Sob Lip 14, 2012 09:22
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Odnośnie smaków chciałam tylko przypomnieć, że w przypadku samców trzeba czytać skład i wybierać te bez cytrusów. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
unicorn

|
Wysłany: Sob Lip 14, 2012 12:32
|
|
|
quagmire, a są takie? |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Sob Lip 14, 2012 12:58
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Czy są bez cytrusów? Wydaje mi się, że tak, chociaż ja owocowych nie podaje. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
Martuha

|
Wysłany: Sob Lip 14, 2012 13:00
Zwierzątka: 3 szczurzynki,2 psy,królik,rybki ;) |
|
|
quagmire, nie znalazłam jeszcze zupek,czy deserków dla dzieci z cytrusami,ogólnie nie nie są polecane u dzieci |
_________________ Za TM : Białeczka,Łysa,Tycia,Iva,Gaja i kilkanaście innych aniołków
Ze mną;Lillka SunRat's,Koffi Abraxas i Fetka |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|