|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Pon Sie 19, 2013 22:45 |
Sugestie zmian regulaminu i funkcjonowania forum |
Autor |
Wiadomość |
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 17:21
|
|
|
A ja często zgłaszam przeterminowane posty |
_________________ Bywam na forum, nie jestem. Szybki kontakt tylko telefonicznie (numer u moderacji) |
|
|
|
|
Niamey
Zhongguo!
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 20:01
|
|
|
L., już jakiś czasem temu wysłałam zapytanie do większości osób z transportowego, duża część(nawet z tych rzadko obecnych) potwierdziła aktualność, kilka osób nie odpisało, jeszcze trochę poczekam, jak nadal nie odpiszą, to się wyrzuci |
_________________ moje szczuraki
Pino*Myszka*Diuna*Zefir*Śmietanka*Lotta*,Migotka*Mimbla*Ponyo*Kikimora*Archa*Bucca*Beren*Itka* |
|
|
|
|
Sorgen
|
Wysłany: Czw Mar 01, 2012 14:14
|
|
|
Luty się skończył. Miała być ankieta końcem miesiąca, będzie? |
_________________ "Zawsze bądź sobą.
Chyba, że możesz być Batmanem.
Wtedy bądź Batmanem." |
|
|
|
|
EpKee
Forever Alone ...
|
Wysłany: Pią Mar 02, 2012 14:19
Zwierzątka: rodzice, pies |
|
|
Dziś do wieczora będą tematy, w których będzie wszystko wyjaśnione. W tym zmiany, które się dokonały. |
_________________ Duże E i jego mały Elementarz.
|
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 11:08
Zwierzątka: brak |
|
|
Czy można w panelu admina zmienić opcję zezwalania na automatyczne logowanie ze sprawdzeniem IP na zwykłe zezwalanie na automatyczne logowanie? Dopóki korzystam z jednego komputera, to loguje mnie automatycznie, ale często wchodzę z innych i np. jeśli wejdę na forum z telefonu, to później stacjonarny już nie pamięta, że byłam zalogowana. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Asmena
alv
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 11:46
|
|
|
smeg, a u mnie pamięta, może to kwestia przeglądarki? |
_________________ Ze mną: Chiki, Ama, Yoru, Bambi, Latte
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya, Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Hagu, Sukui, Arai |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 11:50
|
|
Nie, bo tak samo mam w telefonie - pamięta, dopóki nie zaloguję się na innym komputerze. Na dziaba wchodzę normalnie z różnych komputerów i jestem cały czas zalogowana. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
furburger
bez kija nie podchodź
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 11:52
|
|
|
u mnie również nie pamięta jeśli zaloguję się z innego komputera z tym że mi to jakoś szczególnie nie przeszkadza |
_________________ Ferdek, Boczek, Paździoch
Alfred [*] Manfred [*] Bolesław [*] Kayomi [*] Księżniczka [*] Perła [*]
Fruburgerwe stadko |
|
|
|
|
Asmena
alv
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 11:59
|
|
|
smeg, to nie wiem, dlaczego tak jest. U mnie na tablecie wszystko działa i mogę w międzyczasie logować się i z PC, i z komórki, netbooka, a i tak później nie muszę się logować. |
_________________ Ze mną: Chiki, Ama, Yoru, Bambi, Latte
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya, Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Hagu, Sukui, Arai |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 14:11
|
|
Może łączysz się cały czas z tego samego adresu IP. Jeśli masz router w domu, to na zewnątrz sieci wszystkie Twoje urządzenia do niego podłączone są widoczne pod tym samym adresem. |
|
|
|
|
tgategav
pif paf =]
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 14:28
Zwierzątka: piesek :) |
|
|
smeg, forum nie sprawdza adresu ip przy logowaniu automatycznym. |
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 14:32
|
|
Jesteś pewien? Bo wiem, że ten skrypt umożliwia ustawienie takiej opcji. Ale jeśli jest wyłączona, to już nie wiem o co chodzi |
|
|
|
|
pszczoła
uczulona na hipokryzję
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 14:34
|
|
|
smeg, ja mam tak samo jak Ty. |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
|
|
|
|
|
tgategav
pif paf =]
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 14:51
Zwierzątka: piesek :) |
|
|
Edit:
sprawdzilem i mnie nie wylogowywuje z zadnego komputera, mimo dwóch różnych adresów ip. Może przeglądarka ciastek nie trzyma czy coś? Na obu komputerach zaznaczasz logowanie automagiczne? |
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Mar 05, 2012 15:01
|
|
Tak, za każdym razem zaznaczam automatyczne logowanie i loguje mnie automatycznie przez jakiś czas, do chwili gdy zaloguję się na innym kompie. Ciastka z dziaba te same przeglądarki obsługują prawidłowo, tj. logują mnie automatycznie za każdym razem. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|