|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Pon Sie 19, 2013 22:45 |
Sugestie zmian regulaminu i funkcjonowania forum |
Autor |
Wiadomość |
Kasik
Firestarter
|
Wysłany: Śro Lut 08, 2012 16:15
|
|
|
Pyl, tak, wystarczą w zupełności, już to napisałam
Oli, wiesz, mnie jakoś nic teraz nie zdziwi |
|
|
|
|
Oli
|
Wysłany: Śro Lut 08, 2012 18:46
|
|
|
Kasik, gdyby Cię nie dziwiło nie zareagowałabyś tak jak zareagowałaś |
_________________ Z nami: Jojo i Princeska; Duszek, Amidala i Zosia; Api i Kava
na dt: suczka Sarabi www.facebook.com/EkipaDuszka |
|
|
|
|
Bel
Rockabilly
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2012 11:27
Zwierzątka: Szeregowy Pierdolot,Alpha i 3 smoki |
|
|
a mnie zastanawia jedno.. tak moderacja narzeka, że musi być spora ilość modów bo sobie nie dacie rady. Dlatego trzeba było przyjąć wszystkich, którzy złożyli chęć i deklarację dołączenia do mt, a tym czasem już dość długo nie ma Niamey, nie ma Epkee, susu też bywa jako tako a Karena i Kluska odwalają całą robotę za 5 osób i co? i dają radę. Dziewczyny się przyłożyły- fakt, że są osoby, które dają im jakieś wytyczne co do roboty ale myślę, że mniejsza ilość modów nie jest wyznacznikiem gorszej jakości pracy jaką wykonują. |
|
|
|
|
tgategav
pif paf =]
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2012 12:30
Zwierzątka: piesek :) |
|
|
Bel, jak widać, taki próg bezpieczeństwa jest ok |
|
|
Bel
Rockabilly
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2012 20:53
Zwierzątka: Szeregowy Pierdolot,Alpha i 3 smoki |
|
|
tgategav, słonko jaki próg? Wybacz ale tak nie powinno być żeby 3 z 5 modów nagle poszło sobie na urlop |
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2012 21:00
Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami... |
|
|
Bel napisał/a: | Wybacz ale tak nie powinno być żeby 3 z 5 modów nagle poszło sobie na urlop |
Bel, trudno, żeby ludzie swoje życie osobiste podporządkowywali adminowaniu forum - różne rzeczy się zdarzają i nie zawsze można na forum być. Mam wyliczać przypadki losowe, które mogą się zdarzyć trzem różnym osobom w tym samym czasie, żeby forum zostało z dwoma modami? To bez sensu przecież, a nie można wybrać moda z etykietką "nic mi się w życiu niespodziewanego nie przydarza". Ja nie widzę jakiegoś strasznego syfu mimo obecności dwóch osób z pięciu, chociaż to faktycznie mało. Powiem więcej - bywał większy syf, kiedy modów było więcej.
Oklaski dla duetu K&K, i liczę, że reszta się wkrótce pojawi. |
_________________ think big, start small |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2012 21:06
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
Martini, ale chyba chodzi własnie o to, że modow jest za dużo, bo dwóch też sobie radzi, wiec pięciu jest przesada... Natomiast nie widzę problemu w czerpianiu się nieobecności, bo przecież każdy ma własne zycie |
|
|
|
tgategav
pif paf =]
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2012 21:13
Zwierzątka: piesek :) |
|
|
mmarcioszka napisał/a: | bo dwóch też sobie radzi, wiec pięciu jest przesada... |
ja już chyba to pisałem, ale napisze jeszcze raz:
mamy przykładowo 5 modów, 3 jest na urlopie, 2 osoby dają rade bo mają ferie/mniej napięty okres w pracy.
Mamy 3 modów, 3 jest na urlopie, nie ma kto sie zająć forum. A jeżeli nieobecność tej trójki była by dłuzsza z powodów losowych ( awaria sprzętu, czy poprostu wyjazd z rodziną na tydzień/dwa ), to by trzeba było pewnie dobrać na szybko 3 osoby na zastępstwo...
Chyba, że zrobić moderacje głowną, zastępstwo moderacji głownej, zastępstwo zastępstwa moderacji głownej, ale to już straszne kręcenie sie robi |
|
|
Martini
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2012 21:20
Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami... |
|
|
mmarcioszka napisał/a: | Martini, ale chyba chodzi własnie o to, że modow jest za dużo, bo dwóch też sobie radzi, wiec pięciu jest przesada. |
Piszesz tak, jakbyśmy solidarnie zrzucali się na ich pensje.
Nie wydaje mi się, żeby modów było za dużo na tak ruchliwe w gruncie rzeczy forum. Ja bym się przyczepiła do tego, że
a) pojawiają się na forum w tym samym czasie, czyli albo w ciągu dnia nie ma nikogo, albo wieczorem są wszyscy
b) nie ma jasnego podziału zadań, jak na moje oko, więc czas reakcji jest krótszy.
---
c) odkąd tu jestem, czytam pod regulaminem, ze będzie dopracowany, i jak na razie dopracowany został system karania, jak w obozie jakimś. Z braku niedopracowanego reulaminu wynikają nieporozumienia i tyle.
I tyle mam do powiedzenia w temacie:) |
_________________ think big, start small |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2012 21:25
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
Chodził mi tylko o to, że modow jest za duzo wedlug Bel, bo to do jej wypowiedzi sie odnosimy Mnie osobiście jest bez roznicy czy modow będzie 10 czy 1 byleby sobie radzili i był porząde |
|
|
|
pszczoła
uczulona na hipokryzję
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2012 21:33
|
|
|
tgategav napisał/a: | mamy przykładowo 5 modów, 3 jest na urlopie, 2 osoby dają rade bo mają ferie/mniej napięty okres w pracy.
Mamy 3 modów, 3 jest na urlopie, nie ma kto sie zająć forum. A jeżeli nieobecność tej trójki była by dłuzsza z powodów losowych ( awaria sprzętu, czy poprostu wyjazd z rodziną na tydzień/dwa ), to by trzeba było pewnie dobrać na szybko 3 osoby na zastępstwo...
Chyba, że zrobić moderacje głowną, zastępstwo moderacji głownej, zastępstwo zastępstwa moderacji głownej, ale to już straszne kręcenie sie robi |
no i właśnie o to chodzi - jak jest więcej osób to jest większe prawdopodobieństwo, że zawsze/często KTOŚ będzie.
A przecież nikt im nie płaci pensji i nie szkodzi, że jest modów więcej |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
|
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 12:00
|
|
|
a ja bym chciała aby ktoś w koncu ogarnął wątek transportowy ;p
nie mówiąc o tym, ze 1/3 osób, które oferują stały transport co jakiś czas już sie dawno nie forum nie udziela.
nie mówiac o postach które często zalegają tam więcej niż 2 tygodnie ;p
ja uważam, że lepiej wiecej modów niz mniej ;p
ja tam ogólnie nie narzekam ;D |
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 12:12
|
|
|
L. właśnie się tym zajęłam
A co do Cytat: | nie mówiac o postach które często zalegają tam więcej niż 2 tygodnie ;p |
to już od dobrych 2 tygodni na bieżąco je usuwam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
L.
wtulony kropek.
Zaproszone osoby: 21
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 12:24
|
|
|
Kluska123, no i super |
|
|
pszczoła
uczulona na hipokryzję
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 13:48
|
|
|
L., całkiem niedawno ten wątek był aktualizowany przez Niamey |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|