|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
[ZABAWA] Szczury a woda - zabawy, kąpiele, łowienie jedzenia |
Autor |
Wiadomość |
Andzia
Chemngetuim?
Dołączyła: 01 Lip 2007 Posty: 1512 Skąd: Bielsko - Biała/Kraków
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 17:07
Zwierzątka: 4 blaski szmaragdowego księżyca,Egir,Darshan i Taran |
|
|
sachma, dzięki coś czuję że dziś moi panowie będą mieli frajde ktoś w tym domu musi być szczęśliwy Może mi się uda jakieś fotki wrzucić potem
A groszek może być konserwowy? |
_________________ "Człowieku okryty pyłem martwych słów, wykąp swą dusze w milczeniu..."
Wciąż w moich myślach...Klemens ['], Lita ['], Nadzieja ['], Uwe ['], Nosek ['], Tino ['], Taran ['], Fokus ['], Imbir ['], Gent [']...część mnie odeszła razem z Tobą...Tęsknie...
|
|
|
|
|
devilline
superfrajer.
Zaproszone osoby: 1
Dołączyła: 17 Lis 2006 Posty: 1641 Skąd: Czerwionka-Leszczyny/Rybnik
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 22:14
Zwierzątka: kot. |
|
|
U mnie Archie miał zwyczaj siadania na krawędzi pojemnika z wodą i brodzenia w niej przednimi łapkami Wyglądało to przekomicznie, zwłaszcza jeśli to robił w moim kubku z herbatą |
|
|
|
|
Hooda
|
|
|
|
|
moniken
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2014 14:27
Zwierzątka: za tęczowym mostem: cztery szczurzyce - husky rex, kapturka i dwie wistarki z laboratorium |
|
|
Tutaj moja Triada łowi groszek, https://www.dropbox.com/s...dp/SAM_1261.AVI niestesty to już dawno, a kuweta poszła do rodziców jak coś malowali w domu i chwilowo nie mam gdzie jej trenować ... |
_________________ ...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|