|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Albireo Czw Sie 02, 2018 16:13 |
Oddam! Proszę o pomoc. |
Autor |
Wiadomość |
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2018 22:48
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Michasia, prawie zaliczyła 3*W: widziałam, wygłaskałam i (prawie) wykradłam Ale nie udało się trzecie "W", bo Starsza Pani zakochana w maleńkiej po uszy |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Śro Sie 01, 2018 20:20
|
|
|
Pyl, czyli panienka znalazła nowy domek i można przenieść wątek? |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Śro Sie 01, 2018 21:56
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Albireo, ja tam jestem tylko "trzecią stroną", ale chyba strony transakcji mnie nie zamordują, jak zeznam, że cudowna mycha jest już w nowym super domku
Lubię takie szybkie akcje |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Michasia
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2018 14:06
|
|
|
Tak, maluch jest od poniedziałku w nowym domku - a raczej nie domku tylko w raju z najlepszą nową mamą pod słońcem! Jest pod najlepszą opieką, po prostu nie mogło być lepiej! Nie jestem w stanie wyrazić swojej wdzięczności za pomoc ze strony StarszejPani oraz Pyl, która aktywnie w tym procesie uczestniczyła! Jesteście wspaniali! Dziękuje jeszcze raz!<3 |
|
|
|
|
Albireo
|
Wysłany: Czw Sie 02, 2018 16:13
|
|
|
To cieszę się razem z Wami i przenoszę wątek do archiwum |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|