|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Śro Paź 22, 2014 14:00 |
Aktualizacja po raz drugi |
Autor |
Wiadomość |
Vaco
phage the Chihuahua
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 16:20
|
|
|
Też mam 65529 nieprzeczytanych i nie mam ostatniej wiadomości którą dostałam przed aktualizacją forum, poza tym póki co nic nie zauważyłam niedziałającego, ale jak coś dam znać |
|
|
Tygrys
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 16:43
Zwierzątka: Maniek - kocie diablę ;-) |
|
|
A mnie inne style forum w ogóle nie chcą działać. ciągle mam niebieski, widoczny dla niezalogowanych uzytkowników. mimo iż zmieniałam parokrotnie na różne. |
_________________ Za TM: ogoniaste - Andrzej ['], Norris['], Speedy ['], Chuck['], Reynevan ['], Effendi Rat's Troop ['], Samson['], Hodari ['], Remi ['], Smirnoff Rat's Troop[']
Tofik - pierwszy mój osobisty pies ['] |
|
|
|
|
Vaco
phage the Chihuahua
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 18:50
|
|
|
Tygrys, ale chyba jeszcze inne style nie działają po postu No i widzę że posty w tematach poucinało |
|
|
smeg
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 19:14
Zwierzątka: brak |
|
|
Ja mam w menu na górze przez cały czas "Masz 1 nieprzeczytaną wiadomość", mimo że wszystkie PW mam odczytane. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Ever
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 19:30
|
|
|
tgategav napisał/a: | zniknął błąd z brakiem możliwości wyszukania wszystkich postów użytkownika, gdy user miał pare tys postów |
U mnie ten błąd nie zniknął |
_________________ [*][*] |
|
|
|
|
Ninek
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 19:41
Zwierzątka: 7 kotów, 2x chomik + pies |
|
|
smeg napisał/a: | Ja mam w menu na górze przez cały czas "Masz 1 nieprzeczytaną wiadomość", mimo że wszystkie PW mam odczytane. |
Mam identycznie. Przejrzałam całą pocztę i z 4 nieprzeczytanych spadło mi do 1, której nie ma |
_________________ Ze mną:
Kotowate: Mefisto, Mocca, Mia, Manga, Rambosz, Nyks i Hades. [*] Maura [*]
Chomik dżungarski: Ekler; Chomik syryjski : Truskawka
W pamięci 'stare stado': H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F i 'nowe stado': G, B, M, T, Z, MM, W, P, P i LL |
|
|
|
|
tgategav
pif paf =]
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 19:43
Zwierzątka: piesek :) |
|
|
Sorgen napisał/a: | Rozumiem że postów pisanych po 19 lutego nie ma szans przywrócić? W takim razie bida straszliwa |
Jak masz coś ważnego tam, to moge przejrzeć zakrzaczoną kopię i ci na pw wyslać treść szukanych postow.
Ever napisał/a: | tgategav napisał/a: | zniknął błąd z brakiem możliwości wyszukania wszystkich postów użytkownika, gdy user miał pare tys postów |
U mnie ten błąd nie zniknął |
fakt, wczesniej ładowało się normalnie |
|
|
agacia
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 19:50
Zwierzątka: szczurki, psy i smoki;) |
|
|
Też mam jedną nieprzeczytana i to jest wiadomosc, ktora wysylalam ja do kogos dawno temu. |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Nie Lut 23, 2014 21:08
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Nie wiem czy to można podrzucić jako błąd, ale po updacie nie mam w shoutboxie paska przewijania i widzę tylko "górne" wpisy. Problem dotyczy Opery mini, w normalnej Operze jest ok (co prawda paska też nie ma, ale działa przewijanie dotykowe). Przed updatem w Operze mini było ok. |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Sorgen
|
Wysłany: Pon Lut 24, 2014 09:24
|
|
|
Eee no coś Ty nie trzeba Nic aż tak ważnego tam nie było, szkoda zachodu |
_________________ "Zawsze bądź sobą.
Chyba, że możesz być Batmanem.
Wtedy bądź Batmanem." |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Pon Lut 24, 2014 11:46
|
|
Brakuje szablonu ogłoszenia w dziale "Oddam". |
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
Oluś
Dawniej olus_165
|
Wysłany: Pon Lut 24, 2014 22:57
Zwierzątka: 15 Popierdółek + 1 Psowata + 4 Ślimy |
|
|
Nie wiem, czy to błąd akurat po aktualizacji, ale nie przychodzą do mnie powiadomienia. |
_________________ Olusiowe Popierdółki: Radziwiłł & Rokosz SunRat's, Sir Lancelot, Nihil Novi & Neron of Zirrael, Puszkin ot Madam Szapokljak, Cześnik Raptusiewicz ot Madam Szapokljak, Arbiter Elegantiarum & Ab Oriente Lux spod Husarskich Skrzydeł, Chilon Chilonides spod Husarskich Skrzydeł, Izzy's Yanosik, Izzy's Zerwikaptur, Gotfryd of Zirrael, Drakkar spod Husarskich Skrzydeł, Rob Roy von Bruno oraz Psowata Gaja oraz Ślimy: Stefan, Horacy, Ambroży i Izydor
Wokół mnie: Baal, Sir Galahad, Móó-Shó Mórmórandó EM, Siwy, Enoki SR, Ądręę WWW, Edward EM, Burton, Ave, Vea, Bazyl, Lucjusz, Akapit, Alucard, Duo, Wacuś. Tęsknię... |
|
|
|
|
Katja
|
Wysłany: Wto Lut 25, 2014 09:25
Zwierzątka: Szczurki : Wicuś i Wacuś |
|
|
A czy czasem po aktualizacji forum się nie cofło Bo niektórych postów czy też wiadomości prywatnych wysłanych przed updatem teraz nie ma hmm... |
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Wto Lut 25, 2014 10:10
|
|
Katja, w pierwszym poście tego tematu jest napisane tgategav napisał/a: | Baza została przywrócona z 19 lutego, pewnie ze 100 postów z tego powodu brakuje. |
|
|
|
|
|
Katja
|
Wysłany: Wto Lut 25, 2014 10:22
Zwierzątka: Szczurki : Wicuś i Wacuś |
|
|
Pyl napisał/a: | Katja, w pierwszym poście tego tematu jest napisane tgategav napisał/a: | Baza została przywrócona z 19 lutego, pewnie ze 100 postów z tego powodu brakuje. |
|
Oo ślepa ja hehe, chyba muszę zainwestować w okularki |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|