|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Otwarty przez: Karena Nie Paź 12, 2014 14:19 |
1% dla Ani :) |
Autor |
Wiadomość |
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Pon Lis 24, 2014 21:26
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
Szczurówka, bardzo się cieszę |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
Szczurówka
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2014 23:55
Zwierzątka: .... |
|
|
Słuchajcie... na razie nie są to oficjalne informacje, ale jest jedno małe światełko nadziei jeśli chodzi
o rozpoznanie mojej choroby oraz dalsze moje leczenie mama napisała do fundacji "Mam Serce"
która pomaga dzieciom niepełnosprawnym leczyć się za granicą chodzi o to że
ja choruje na ten zespół Cohena, lecz ja mam postawioną diagnozę tylko na podstawie cech klinicznych
ponieważ u nas w Polsce można tylko przebadać ileś tam % genu, ale w 100% nie da się go przebadać
dlatego że nie ma u nas technologii aby przebadać cały gen. Badanie za granicą kosztuje 4600 euro.
I mama napisała do wyżej wspominanej fundacji i jest szansa że fundacja pokryje mi koszty całego badania
tylko najpierw mama musi znaleźć klinikę która wykona mi to badanie i mama wszystko załatwi
wtedy w fundacji mama będzie w poniedziałek dzwonić do dr. Jamsheera i on nam pomoże znaleźć
klinikę za granicą która mi wykona to badanie i wtedy byśmy tylko pojechały do Poznania na pobranie krwi
i z Poznania z kliniki genetycznej wysłali by moją krew za granicę Nawet nie wiecie jak się cieszę
z tego powodu przedewszystkim w 100% będzie wiadomo co mi jest i będzie można zaplanować
dalsze moje leczenie i wszystko oraz lekarze w klinice w Katowicach będą więcej wiedzieć na
temat mojej choroby tak jak wspominałam na początku na razie są to nieoficjalne informacje
więc trzymajcie kciuki aby się potwierdziło |
_________________ ... |
|
|
|
|
limomanka
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2014 00:39
|
|
Szczurówka, trzymam mocno |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2014 00:42
|
|
|
trzymam |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
Szczurówka
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2014 23:11
|
|
jeszcze jedna pozytywna wiadomość to taka że NFZ w 100% pokryje nam koszty aparatu tlenowego na bezdechy |
_________________ ... |
|
|
|
|
limomanka
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2014 06:59
|
|
Ale miłe prezenty świąteczne |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2014 11:12
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Szczurówka, to bardzo dobre wieści - wyśpisz się za wszystkie czasy, co? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Szczurówka
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2014 12:34
|
|
Layla, jasne jak będę mieć aparat tlenowy (CPAP) będzie mi się lepiej funkcjonować i w końcu będę się wysypiać bo bezdechy są jednak męczące, szczególnie latem |
_________________ ... |
|
|
|
|
Szczurówka
|
Wysłany: Sob Sty 10, 2015 18:53
|
|
UP znowu zbieram 1% https://www.facebook.com/...881439/?fref=ts jeśli ktoś chcę to może przekazać mi 1% swojego podatku na moje leczenie jest to dobrowolne więc nie zmuszam |
_________________ ... |
|
|
|
|
Szczurówka
|
Wysłany: Śro Lut 04, 2015 22:59
|
|
Witajcie dziękuję tym co trzymali kciuki właśnie fundacja zdecydowała się opłacić moje badanie genetyczne nawet nie wiecie jak bardzo się cieszymy z mamą te badanie wyjaśni bardzo dużo |
_________________ ... |
|
|
|
|
limomanka
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2017 20:29
|
|
Szczurówka, czy i w tym roku zbieracie 1%? W ten sam sposób? |
|
|
|
|
Szczurówka
|
Wysłany: Nie Mar 19, 2017 16:38
|
|
limomanka napisał/a: | Szczurówka, czy i w tym roku zbieracie 1%? W ten sam sposób? |
tak, owszem zaraz wkleję link do wydarzenia w tym roku dodatkowo zbieram 1% też w drugiej fundacji |
_________________ ... |
|
|
|
|
Szczurówka
|
|
|
|
|
Szczurówka
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|