|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Czw Maj 01, 2014 18:31 |
4 szczurki Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
beti
|
Wysłany: Nie Gru 22, 2013 17:19
Zwierzątka: corka,maz,2 piesy i dwa ogoniaste szczescia |
|
|
ja chetnie wezme lysolke i jeszcze jedna dame
edit. Lub jeśli nie chcecie rozdzielać wezmę wszystkie 4 |
|
|
|
|
Martini
|
Wysłany: Nie Sty 05, 2014 14:37
Zwierzątka: kicha z ogoniastymi zwierzątkami... |
|
|
Kurczę, trochę się nie odzywałam, ale wiecie, Święta, przed-Święta i odwyk internetowy.
Te cholerne szczury mnie podbiły całkowicie. Na łysą co prawda ledwo mogę patrzeć, bo nie znoszę łysych szczurów, ale prawda jest taka, że przebija wszystkie moje dotychczasowe intelektem (może poza Yoko). Warto mieć szczura - intelektualistę w domu, nawet kosztem wyglądu.
Jak widzicie, wszystko przez nią.
Liczę, że zmienię zdanie, przyjedzie Książę na Białym Koniu i zabroni. Tylko wtedy już nie będzie Księciem i cała bajka się w logiczny sposób domknie. |
_________________ think big, start small |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Nie Sty 05, 2014 15:25
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Martini, przecież Ty jesteś nieczuła na tymczasy! A już na łyse to w ogóle! Nie poznaję Cię |
_________________ Czy wiesz, że powstała ulotka o szczurach?
Może chcesz wspomóc kampanię informacyjną roznosząc ulotki do lecznic? A może promując akcję na FB? |
|
|
|
|
majlena
zawsze pozytywnie
|
Wysłany: Nie Sty 05, 2014 17:23
Zwierzątka: obecnie w sferze marzeń |
|
|
Martini napisał/a: | Kurczę, trochę się nie odzywałam, ale wiecie, Święta, przed-Święta i odwyk internetowy.
Te cholerne szczury mnie podbiły całkowicie. Na łysą co prawda ledwo mogę patrzeć, bo nie znoszę łysych szczurów, ale prawda jest taka, że przebija wszystkie moje dotychczasowe intelektem (może poza Yoko). Warto mieć szczura - intelektualistę w domu, nawet kosztem wyglądu.
Jak widzicie, wszystko przez nią.
Liczę, że zmienię zdanie, przyjedzie Książę na Białym Koniu i zabroni. Tylko wtedy już nie będzie Księciem i cała bajka się w logiczny sposób domknie. |
cóż za noworoczna odmiana... niesamowite, co odpowiedni szczur potrafi zrobić z człowiekiem.
podsumowanie też konkretne.
jesteś niemożliwa |
_________________ -> B.RAT: miniusie, kreciki, fragles oraz koralikowiec
WWW Ą-Trumpusia, WWW Ąqysia(Dywan), Sanders Flytrap Kärpäsloukku(Pułapka) oraz Dziedzic Morfeusza
Figa, Czarna Magia, Bzdurka, Lulu, Nutka, Choco, Bańka, Limonka, Rurka, Duszyczka, WWW Arbuzia i ...
a także bRATkowe gratki do szczurzej klatki <- tymczasowo nie szyję... proszę czekać na mój powrót do gry. |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|