|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Pon Gru 16, 2013 00:13 |
Adoptuje dziewczynke Dumbo- małą max 12tyg/kupie z hodowli |
Autor |
Wiadomość |
Tosia0505
Zapraszamy do nas!!!
|
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 12:34
|
|
|
Właśnie dlatego tu jestem. Dziękuje bardzo za informacje. Zdziwiło mnie właśnie to, że Pani sprzedaje około 30szczurów jednorazowo, i tak sobie myślę że to chyba jakaś rozmnażania nie hodowla. Więc poczekam spokojnie na swoją dziewuszke może jakaś tu będzie naszej przeznaczona. |
_________________ Tosiaczkowe opowieści o ciekawej treści
|
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 12:38
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Tosia0505, napisz, do hodowców polecanych na forum. Myślę, ze uzyskasz wiadomości, kiedy możesz się takiej dziewuszki spodziewać i ewentualnie co musiałabyś zmienić.
Poczytaj o karmach, klatkach, wybiegach, chorobach i innych takich. Można dowiedzieć się dużo ciekawych rzeczy |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
Tosia0505
Zapraszamy do nas!!!
|
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 12:42
|
|
|
Hodowla Vipserv się nazywa, właścicielka to Karolina. |
|
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 12:56
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Amusia.
To przynajmniej zaczynając od tej strony: http://forum.szczury.biz/...r=asc&start=450
Możesz poczytać, co ciekawego Karolinka nawywijała.
I broń borze, nie kupuj |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
Tosia0505
Zapraszamy do nas!!!
|
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 13:00
|
|
|
Dziewczyny a powiedzcie mi proszę, bo od dłuższego czasu rozmawiałam z kobietą która hoduje szczury, rozmnaża je i sprzedaje po cenach dość wysokich jak za kundelki. Twierdzi że jest Zoologiem z wykształcenia doskonale dba o swoje szczury i nie a sobie równych w ich hodowli. Przykre jest to, że kiedyś uczestniczyła m w interwencji gdzie szczury mieszkały w skrzyniach drewnianych w kurniku gdzie jedna na drugiej stała były karmione psią karme i robaki które dla nich hodowła, nie wiem dlaczego ale intuicja mi owi że to ta sama kobietą tylko zmieniła miejsce zamieszkania, bo chociaż było to dawno temu zapamiętałem jej głos . Pani ta ogłasza się teraz chyba na wszystkich możliwych stronach gdzie zwierzaki można sprzedac. Obiecałam sobie kilka lat temu , że już nie będę się mieszać w te sprawy bo wiele nerwów i nieprzyjemnisci miałam z tego powodu, ale jednak nie mogę obojętnie przejść znów mam szczurka i znów wraca do mnie to co kilka lat temu porzuciłam, dla własnego zrowia. Pewnie stare forumowiczki takie sprzed 5 lat mnimiętają. Ale to rdział zamknięty ja już tym się nie będę zajmować ale gdyby któraś miała ochoteę podam namiary i opowiem wszystko co wiedziałam o tej kobiecie, było to 7 lat temu, ale w mojej pamięci na zawsze. |
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Tosia0505
Zapraszamy do nas!!!
|
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 13:32
|
|
|
Dobrze. |
|
|
|
|
|
pszczoła
uczulona na hipokryzję
|
Wysłany: Czw Lis 14, 2013 15:22
|
|
|
Tosia0505, http://forum.szczury.biz/...p=923496#923496
tu jest wolna panienka |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
|
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pią Gru 06, 2013 15:44
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Tosia0505, aktualne? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|