|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Czw Lut 05, 2015 00:08 |
Kupię/ adoptuję dumbo samiczkę |
Autor |
Wiadomość |
Despersky
|
Wysłany: Czw Gru 25, 2014 00:51 Kupię/ adoptuję dumbo samiczkę
|
|
|
Przygarnę szczurke dumbo młodą. Mam już doświadczenie bo miałem dwa szczurki i teraz mam szynszyla.
Mam dużo czasu wraz z dziewczyną na zajmowanie się szczurkiem więc na pewno wpadnie w dobre ręce
Jestem gotów zapłacić
O wszelakie info aby porozmawiać ze mną np. tel można dowiadywać się na PW
chętnie przyjmę każdą propozycję
Szczurka mogę odebrać osobiście na terenie Warszawy albo Bielska Białej i ich okolic |
|
|
|
|
Hanami
|
Wysłany: Czw Gru 25, 2014 03:18
Zwierzątka: ... Kawunia, Ukkinia, Lavinia, Totunia |
|
|
Despersky napisał/a: | Mam dużo czasu wraz z dziewczyną na zajmowanie się szczurkiem więc na pewno wpadnie w dobre ręce |
Może ręce i dobre, ale oczy złe, jeżeli na stronie głównej nie dopatrzyły się tematu, że szczury są stadne i należy mieć conajmniej dwa szczurki tej płci.
Cytat: | Jestem gotów zapłacić |
W innych miejscach/tematach jest napisane, że płaci się tylko za szczurki rodowodowe. Ale wtedy trzeba szukać sobie młodej u któregoś z hodowców (zarejestrowane hodowle). |
_________________ 449955886677 |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Czw Gru 25, 2014 11:11
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Despersky napisał/a: | teraz mam szynszyla | Szynszyle są stadne, szczury też. Może zacznij od towarzystwa dla szynszyli? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2015 15:27
Zwierzątka: brak |
|
|
Despersky, czy ogłoszenie jest aktualne? |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|