|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Strach, strachliwość, panika oraz lęki |
Autor |
Wiadomość |
smeg
|
Wysłany: Sob Lis 15, 2014 15:42
Zwierzątka: brak |
|
|
Ja też bym cięła Wąsa, wygląda na hormonalnego szczura-panikarza, często takim typom pomaga kastracja. Ataki ze strony innych szczurów też powinny ustąpić, jeśli nie będzie ich już wkurzał swoim panikowaniem. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
paullla17
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2016 02:36
|
|
|
wiecie co mój szczur dostał strasznego ataku paniki z powody kremu do rąk podeszłam do klatki po posmarowaniu się a on po chwili wystrzelił do rury i parę minut kwiczał jak świnka morska, coś strasznego |
_________________ Nasz temat ---> http://forum.szczury.biz/...p=516139#516139
|
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pią Gru 30, 2016 10:00
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
paullla17, hmm, to zastanawiające, bo szczury spanikowane raczej się chowają i siedzą cicho. Wszystko z nim zdrowotnie w porządku? |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|