|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Pon Paź 13, 2014 13:59 |
[Gdańsk] 10 maluchów Oliwki |
Autor |
Wiadomość |
roene

|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2014 23:39
Zwierzątka: Kotka oraz myszki: Johnnie, Jacki i Jimi |
|
|
jeśli już mowa o inspiracjach - kocięta z miotu "A" mają imiona zaczerpnięte z antomii
Auris (ucho), Asu (w Mezopotamii lekarz) Ala Minor (część kości klinowej) i Axilla (pacha) xD
Spika, Spikusia, Spikunieczka moja najdroższa! WSTAW ZDJĘCIA Z OTWARTYMI OCZKAMI!
PS może małą nazwać Tequilla? |
_________________ www.ragdoll.ugu.pl
www.facebook.com/axisamorisragdoll
 |
|
|
|
 |
ema0505

|
Wysłany: Czw Wrz 11, 2014 23:43
Zwierzątka: 5 szczurzych panów i pies Collie nie border |
|
|
Off-Topic: | roene, Wow, no to zaszalalas z imionami :p . Ja jednak jestem wierna pierwszej opcji
A! I mam nadzieję, że założycie dziewczynom temat, chętnie będę śledzić |
|
_________________ Ze mną: Borys, Bobby Singer, Cookie spod Husarskich Skrzydeł, Gambit of Zirrael, Zen Rotta Taivas, Zick Rotta Taivas, Dave Incredible Rats <3
Za TM: Nodi vel Zdzichu, Scooby vel Pindol, Hienek, Arnold, Harry, Mortimier Pierwszy, Majki, Jessie, Tutek, Czarny
Nasz temat: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=15302
Zapraszam
 |
Ostatnio zmieniony przez smeg Pią Wrz 12, 2014 09:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
smeg

|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2014 09:27
Zwierzątka: brak |
|
|
Część szczurków już wczoraj otworzyła oczka (głównie te większe i grubsze maluchy) Dzisiaj jeszcze nie sprawdzałam, jeśli wszystkie otworzą, będę musiała zrobić nową sesję zdjęciową |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
 |
Karena
SITH HAPPENS

|
|
|
|
 |
roene

|
|
|
|
 |
Albireo

|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2014 20:32
|
|
|
W oczekiwaniu na zdjęcia módlmy się, żeby mi klatka dla małych i inne rupiecie jutro do auta weszły
Może nie do końca na temat samej adopcji - ale czy szczury lubią tak jak myszy kręcić się w kołowrotku? W jednej z książek znalazłam informację, że taka zabawa szybko im się nudzi. |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
 |
roene

|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2014 20:52
Zwierzątka: Kotka oraz myszki: Johnnie, Jacki i Jimi |
|
|
Szczury inteligentne bestie, znudzi im się bieganie bez sensu
Ale jak będą młode to myślę że się pokręcą aż zmądrzeją.... jak myślicie? |
_________________ www.ragdoll.ugu.pl
www.facebook.com/axisamorisragdoll
 |
|
|
|
 |
smeg

|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2014 21:16
|
|
Zapraszam do odpowiednich tematów, wszystko jest na forum, nie zaśmiecajmy adopcyjnego http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=4632 - temat o kołowrotku. O ściółkach też się znajdzie |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
 |
roene

|
|
|
|
 |
Albireo

|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 21:29
|
|
|
Klatka już stoi w mieszkaniu, teraz Roene przy wolnej chwili zamontuje w niej półki i "schody" do nich prowadzące
Jak mają się maluchy? |
_________________ "Zawsze przy mnie, lecz nie ze mną": Spika, Irina, Akne, Rosika, Spock, Flawia sHS, Flora sHS, Xilesia of ZR, Yldritta od ZR [*] |
|
|
|
 |
smeg

|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2014 19:00
|
|
Czas na zdjęcia z oczkami
Dziewczynki:
F1 - rezerwacja: czarownik
F2 - rezerwacja: roene
F3 - rezerwacja: roene
F4 - rezerwacja: RikiTiki
F5 - rezerwacja: czarownik
F6 - rezerwacja: RikiTiki
Chłopcy:
M1 - rezerwacja: yumeha21
M2 - rezerwacja: yumeha21
M3 - wolny!
Chłopak do pierwszego zdjęcia nawet się nie obudził
M4 - wolny!
I kilka grupowych:
 |
|
|
|
 |
mmarcioszka

|
|
|
|
 |
Albireo

|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2014 20:02
|
|
|
Wszystkie są śliczne Gdy patrzę na zdjęcia, nie mogę się doczekać, aż zobaczę Irinę i Spikę na żywo |
|
|
|
 |
roene

|
|
|
|
 |
angelus
garota

|
Wysłany: Śro Wrz 17, 2014 00:07
Zwierzątka: szczurowadła |
|
|
F4 nadal najcudniejsza, ale wszystkie piękne |
_________________ angelusowe aniołki
Zdecydowanie za szybko opuściły ten świat, ale nigdy nie opuszczą mojego serca...
Denga, Dżuma, Sepsa, Ebola, Plaga, Vena, Febra, Xerxes, Yakuza, Coma, Coli
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|