|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Pią Sie 22, 2014 19:04 |
[łódzkie] 14 młodych szuka domu |
Autor |
Wiadomość |
szczurxxx:-D
|
Wysłany: Nie Lip 06, 2014 14:25 [łódzkie] 14 młodych szuka domu
Zwierzątka: szczury, papugi, psy, kot i ryby |
|
|
Szablon ogłoszenia:
1. Liczba szczurów do oddania: 14
2. Płeć szczurów: samce i samice
3. Wiek szczurów: 2 tygodnie - do oddania za ok 3-4 tygodnie
4. Miasto: Łódź
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: ok
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: -
7. Charakter, usposobienie szczurów: baaaardzo aktywne
8. Stosunek szczurów do człowieka: bardzo przyjazne, zaczęły jeść z ręki
9. Stosunek do innych szczurów: ok
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania:
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: nie wiem, raczej w celach zarobkowych, nabyłam już zapłodnione samice
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: samce będą oddzielone jak tylko zakupię dodatkową klatkę, na pewno przed 4 tygodniem życia
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami:
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: szczury mogą być oddzielone, ale wolałabym oddać w parach
15. Wymagania co do przyszłego właściciela: sprawdzony na forum
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: 605 887 940
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
Ostatnio zmieniony przez smeg Wto Lip 08, 2014 12:29, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
Kasia_89
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2014 19:51
Zwierzątka: Bez szczurełków, został pieseł... |
|
|
Borze liściasty jakie słodziaki <3 Tak bardzo żałuję, że już więcej nie planuję ogonków |
_________________ Kimiś moje słonko [*] Ramenek mój Skarb [*], Sake [*]... the end. |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2014 20:17
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
szczurxxx:-D napisał/a: | do oddania za ok 3-4 tygodnie |
Wystarczy za 2
szczurxxx:-D napisał/a: | samce będą oddzielone jak tylko zakupię dodatkową klatkę, na pewno przed 4 tygodniem życia |
Proponuję jednak po 4. (w 28. dobie życia) - im więcej czasu spędzą z mamą, tym dla nich lepiej |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
Justka1
|
Wysłany: Pon Lip 07, 2014 20:50
Zwierzątka: małe stadko |
|
|
mmarcioszka napisał/a: | szczurxxx:-D, pokaż jasne panienki |
Koleżanka ma problem z wrzuceniem fot z domu więc spróbuje wrzucić jutro z pracy Większość maluszków to beżyki
Czekamy więc na zdjęcia |
|
|
|
|
mrylka
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2014 06:56
|
|
|
Bardzo chętnie przygarnęłabym dwie dziewczynki Łódź mam kawałeczek od rodzinnego domu, więc z odebraniem też nie byłoby problemów. Czekamy na więcej zdjęć |
|
|
|
|
Hanami
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2014 11:22
Zwierzątka: ... Kawunia, Ukkinia, Lavinia, Totunia |
|
|
http://forum.szczury.biz/...p=967377#967377
Jeżeli to małe białe/jasne "pokręcone" jest samiczką, to proszę o wstępną rezerwację dla mnie.
Wtedy wyślę PW z dalszymi informacjami. |
_________________ 449955886677 |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2014 12:29
Zwierzątka: brak |
|
|
Hanami,
szczurxxx:-D napisał/a: | "Pokręcony" jasno beżowo-biały raczej samczyk (wstępnie zarezerwowany) |
|
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Hanami
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2014 12:34
Zwierzątka: ... Kawunia, Ukkinia, Lavinia, Totunia |
|
|
smeg dzięki. W sumie dzięki. Ja ostatnio bywam na Forum "z doskoku", więc niektóre wiadomości mogą mi umykać.
Ale może to mimo wszystko lepiej (dla mnie), że to samczyk? |
_________________ 449955886677 |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Wto Lip 08, 2014 21:45
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
Justka1, ja tam czekam na zdjęcia jasnych panienek - bez względu czy beże czy inne cudaki |
|
|
|
szczurxxx:-D
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2014 13:14
Zwierzątka: szczury, papugi, psy, kot i ryby |
|
|
Czy ktoś z Łodzi pomoże oddzielić płeć, za kilka dni - w piątek miną 4 tygodnie... Mogę podjechać gdzieś na parking - wszystko jedno kiedy
Póki co kilka fotek małych
|
|
|
|
|
Szczurówka
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2014 14:13
Zwierzątka: .... |
|
|
szczurxxx:-D, nakręcasz moje GMR |
_________________ ... |
|
|
|
|
Gamabunta
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2014 16:23
Zwierzątka: 2,5kg wyrobu psopodobnego |
|
|
I moje! I moje! Przepadłam przy drugim zdjęciu. |
_________________ Takiż to świat. Niedobry świat. Czemuż innego nie ma świata? |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2014 09:24
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
szczurxxx:-D, poszukaj osoby do seksowania w tym temacie: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=3562
Osoby z zaawansowanym GMR wolą nie przeglądać wątków adopcyjnych |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
Gamabunta
|
Wysłany: Wto Lip 15, 2014 22:14
Zwierzątka: 2,5kg wyrobu psopodobnego |
|
|
limomanka, myślałam, że mi przeszło, ale jednak. |
_________________ Takiż to świat. Niedobry świat. Czemuż innego nie ma świata? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|