|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Nie Lis 29, 2015 00:20 |
Zmiana funkcji Layli |
Autor |
Wiadomość |
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Śro Cze 25, 2014 20:26 Zmiana funkcji Layli
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
Ponieważ jestem ostatnio dość mocno zapracowana, nie mam możliwości bycia w pełni dyspozycyjna jak dawniej. W porozumieniu z resztą MT zdecydowałam się na degradację na moderatora - będę biegać z mopem i wspomagać administrację w zarządzaniu forum i wezmę na siebie zakres prac, któremu jestem w stanie podołać. Dodatkowo aktywnie włączę się w zarządzanie naszym fanpejdżem - zajmuję się mediami społecznościowymi zawodowo i chętnie wykorzystam to dla Alloszczura
Liczę na zrozumienie mojej decyzji - nigdzie nie odchodzę, tylko zakres moich obowiązków ulegnie zmianie. Możecie na mnie liczyć!
PS: Mam nadzieję, że już pod koniec wakacji ukaże się rozszerzona wersja mojego e-booka (mnóstwo o chorobach!) - prace nad tekstem też trochę czasu zajmują. |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|