|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Śro Lip 16, 2014 22:53 |
4 młodych chłopców szuka DS |
Autor |
Wiadomość |
Antiba
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2014 16:44 4 młodych chłopców szuka DS
Zwierzątka: Nuka,Bibi,Wiktor,Kamfrej,Ponyo,Pipin,Dante,Gryzzli,Chudy [*] Pucek, Bigby <3 |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 4
2. Płeć szczurów: samce
3. Wiek szczurów: ok. 5 tygodni
4. Miasto: Szczecin
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: Dowiozę wszędzie, gdzie dojeżdża pkp, pks, lub znajdę transport
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: Nic mi nie wiadomo
7. Charakter, usposobienie szczurów: Maluszki, chętnie bawią się, dużo jedzą
8. Stosunek szczurów do człowieka: Raczej nie boją się człowieka, nie reagują strachliwie na rękę
9. Stosunek do innych szczurów: Dzieciaczki powoli tworzą stado
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: -
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: Szczurki pochodzą z interwencji Viva Gryzonie, u mnie znajdują się na DT
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: Szczurki zostały oddzielone dzisiaj od sióstr
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: Mogę zorganizować prowizoryczny transporter, dodaję torebeczkę karmy, którą jedzą
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Na razie nie widzę przeszkód, żeby zostały rozdzielone na dwie grupy
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Najwyższe. Obowiązuje umowa adopcyjna, zastrzegam sobie prawo do dodatkowego wywiadu, będę prosić o zdjęcia warunków
16. Zdjęcia szczurów:
Link do albumu, w którym będą ukazywać się aktualne zdjęcia:
Album szczurków do adopcji
17. Kontakt: 667242343, d.dubowska@gmail.com
18. Kilka słów o szczurze: Tak jak pisałam, pochodzą z interwencji fundacji Viva Gryzonie, zostały odebrane od pani, która była rzekomo nieświadoma, że tak szybko się rozmnażają, nie miała dla nich wystarczających warunków. |
|
|
|
|
eni8
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2014 20:54 2 chłopaków
Zwierzątka: szczury Conchita i Persi |
|
|
Napisałam emaila, proszę o odpowiedź; chetnie wezme 2 chłopaków
eni8 |
_________________ eni8 |
|
|
|
|
ema0505
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2014 00:36
Zwierzątka: 5 szczurzych panów i pies Collie nie border |
|
|
Mail poszedł, czekam na odpowiedź |
_________________ Ze mną: Borys, Bobby Singer, Cookie spod Husarskich Skrzydeł, Gambit of Zirrael, Zen Rotta Taivas, Zick Rotta Taivas, Dave Incredible Rats <3
Za TM: Nodi vel Zdzichu, Scooby vel Pindol, Hienek, Arnold, Harry, Mortimier Pierwszy, Majki, Jessie, Tutek, Czarny
Nasz temat: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=15302
Zapraszam
|
|
|
|
|
eni8
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2014 06:02
|
|
Nie dostała emaila , ani PW.
eni8 |
_________________ eni8 |
|
|
|
|
klauduska
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2014 06:22
Zwierzątka: hodowla norweskich leśnych |
|
|
Antiba, była wczoraj na koncercie w Warszawie, to pewnie odpisze dzisiaj wieczorem, jak wróci do Szczecina.
Swoją drogą cześć Antiba |
|
|
|
|
eni8
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2014 06:24
|
|
OK, czekam z niecierpliwością
eni8 |
_________________ eni8 |
|
|
|
|
ema0505
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2014 11:04
Zwierzątka: 5 szczurzych panów i pies Collie nie border |
|
|
Ja również |
_________________ Ze mną: Borys, Bobby Singer, Cookie spod Husarskich Skrzydeł, Gambit of Zirrael, Zen Rotta Taivas, Zick Rotta Taivas, Dave Incredible Rats <3
Za TM: Nodi vel Zdzichu, Scooby vel Pindol, Hienek, Arnold, Harry, Mortimier Pierwszy, Majki, Jessie, Tutek, Czarny
Nasz temat: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=15302
Zapraszam
|
|
|
|
|
Antiba
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2014 18:16
Zwierzątka: Nuka,Bibi,Wiktor,Kamfrej,Ponyo,Pipin,Dante,Gryzzli,Chudy [*] Pucek, Bigby <3 |
|
|
Hej klauduska
Dziewczyny, zaraz odpowiem Wam na maile : ) |
|
|
|
|
Antiba
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2014 20:18
|
|
Uwaga! Chłopcy najprawdopodobniej znaleźli już domy - czekam tylko na ostateczne decyzje i będę maluchów wydawać. Proszę jeszcze nie zamykać ogłoszenia, dam znać, jak chłopcy będą u nowych właścicieli. |
|
|
|
|
Antiba
|
Wysłany: Śro Lip 16, 2014 22:48
|
|
Wszystkie szczurki w nowych domach! Dziękuję za odzew, chęci i przepraszam za taki znikomy kontakt z mojej strony.
Proszę o zamknięcie tematu. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|