|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Śro Maj 07, 2014 13:15 |
[Lublin, Radom] Oddam 2 około 8 miesięcznych samców - braci |
Autor |
Wiadomość |
Yuzka
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 22:07 [Lublin, Radom] Oddam 2 około 8 miesięcznych samców - braci
|
|
|
1. Liczba szczurów do oddania:2
2. Płeć szczurów:samce
3. Wiek szczurów:8 miesięcy
4. Miasto:Lublin, Radom
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast:nie bardzo
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły:były zapobiegawczo odrobaczane, mogą mieć łupież
7. Charakter, usposobienie szczurów: biały dość terytorialny, trochę boją się ludzi
8. Stosunek szczurów do człowieka: ciekawscy są, nie lubią być brane na ręce, biały czasem trochę agresywny
9. Stosunek do innych szczurów: biały jest alfą
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: pomimo wielu prób nie mogę ich połączyć z resztą stada
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: wolałabym razem, bo są braćmi
16. Zdjęcia szczurów: http://imageshack.com/a/img19/9614/0lk0.jpg
http://imageshack.com/a/img59/9853/a4qh.jpg
17. Kontakt: na maila najlepiej yuzuki93@gmail.com lub sms na 793 432 636
Bardzo mi zależy żeby oddać je do świąt ponieważ nie mam możliwości zabrania ich do domu razem z pozostałymi (nie jeżdżę samochodem). |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Śro Mar 26, 2014 09:39
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
Yuzka, wrzuciłaś panów też na Szczurze Adopcje na fb? Szczerze polecam (mogę to zrobić, jeśli wyrazisz chęć). |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|