Przesunięty przez: mmarcioszka Czw Kwi 17, 2014 08:46 |
[Warszawa] Chłopak siamese szuka domu (z 18.02.2014r.) |
Autor |
Wiadomość |
zirrael
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 18:28 [Warszawa] Chłopak siamese szuka domu (z 18.02.2014r.)
Zwierzątka: szczur(y), koty |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: samiec
3. Wiek szczurów: 5 tygodni
4. Miasto: Warszawa
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: tylko transport grzecznościowy lub za zwrotem kosztów
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak
7. Charakter, usposobienie szczurów: sympatyczne i rozrabiające jak to dzieciaki
8. Stosunek szczurów do człowieka: póki co poprawny - ale są zadatki na miziaki
9. Stosunek do innych szczurów: bez problemu
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: Zadzwoniła do mnie właścicielka hodowli karmowej i poprosiła o znalezienie chłopakom domów bo złapali ja za serducho i szkoda jej ich na skarmienie
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami:
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Mogą być wydawane oddzielnie pod warunkiem zapewnienia im towarzystwa odpowiedniej płci i w odpowiednim wieku w nowym domu.
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: Wymagam podpisania umowy adopcyjnej, i utrzymywania kontaktu mailowego z wieściami o zdrowiu i samopoczuciu chłopaków. Umowę zainteresowanym prześlę wcześniej na maila - w skrócie obowiązek zapewnienia szczurom najlepszej możliwej opieki.
>>TU<< warunki które należy spełnić by zostać opiekunem szczura (tego miotu oczywiście nie dotyczą punkty dotyczace opłat) Obowiązuje również ankieta z wyłączeniem pytania 1 i 3 do pobrania pod powyższym linkiem (oczywiście jeśli ktoś woli sam od siebie coś napisać to nie ma problemu)
16. Zdjęcia szczurów:
1. standard, standard siamese seal point hooded
2. dumbo standard siamese seal point hooded
3. standard, standard siamese seal point
17. Kontakt:
zirraelrattery@gmail.com w temacie proszę wpisywać że chodzi o panów do adopcji. Obowiązuje wypełnienie ankiety - poza pytaniami 1 i 3 (te dotycza moich miotów rodowodowych) Kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia - wybiorę całej 3najlepsze możliwe domy.
18. Kilka słów o szczurze:
Chłopaki fajne, wesołe, kontaktowe. Nie boją się - zapewne wystarczy im kilka dni we własnym domu żeby stać siemiziakami. |
Ostatnio zmieniony przez zirrael Czw Kwi 10, 2014 11:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 21:21
|
|
Chłopak dumbo zarezerwowany |
|
|
taivas
|
Wysłany: Śro Mar 26, 2014 14:13
Zwierzątka: Obecnie brak :( |
|
|
Mamo, mamo... czemu... Ja chcę, to taki szczur-marzenie! Sama sobie bana nałożyłam na szczury, i akurat teraz pojawia się TAKI?! Standard, siamese... Niech mnie ktoś dobije...
EDIT: Dobra, zastanawiam się, póki co wysyłam maila z pytaniami pomocniczymi. |
_________________ MOJE ANCYMONKI - rudy Rudolf, Czosnek syjamek
Na zawsze w serduszku: grubasek Nutek HF [*], braciszek Net HF [*], Niuniek [*], Sznaps [*], król-poeta Julian [*], Ville czarnuszek [*]
|
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Pią Mar 28, 2014 13:35
|
|
Wszyscy panowie zarezerwowani. |
|
|
taivas
|
Wysłany: Pią Mar 28, 2014 15:19
|
|
Ojej, super, bo miałam wyrzuty sumienia, że biorę jednego i ostatni zostanie sam. No ale takie pięknoty nie mogły długo czekać. |
Na zawsze w serduszku: grubasek Nutek HF [*], braciszek Net HF [*], Niuniek [*], Sznaps [*], król-poeta Julian [*], Ville czarnuszek [*]
|
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Pią Mar 28, 2014 15:24
|
|
Ano za dwa tygodnie wyrusza - i też nad morze tylko zdecydowanie bardziej na zachód |
|
|
taivas
|
Wysłany: Pią Mar 28, 2014 15:48
|
|
Szczury lądowe staną się szczurami nadmorskimi. Cieszę się, że wszystkie znalazły domy. Już nie mogę się doczekać mojego pana. |
|
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2014 11:05
|
|
Domek drugiego ze standardowousznych siamów przestał się odzywać nie rozumiem co się dzieje z ludźmi że mają problem z napisaniem że zmienili zdanie. Tak czy inaczej chłopak szuka domu. I to pilnie bo od soboty zostaje sam w klatce. Wieczorem dorzucę jakieś nowe zdjęcia |
|
|
taivas
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2014 14:49
|
|
Och nie... Oby mysz szybko znalazł dom!
Ludzie, niech ktoś weźmie tego pysiaka... |
|
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2014 18:29
|
|
No dobra - Maurycy znalazł dom - jedna z osób, która o niego pytała juz po rezerwacji podtrzymała chęć adopcji więc chłopak jutro też się przeprowadza. Fotek kilka mam - zaraz Ci wrzucę w temat Jak widać taivas, Twoje kciuki zadziałały doskonale. |
|
|
taivas
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2014 21:17
|
|
Maurycy, fajne imię. Cieszę się, że wszystkie braciszki wyadoptowane! Zdziwiłabym się, gdyby nikt ich nie chciał. |
|
|
|
|
|
zirrael
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2014 08:31
|
|
Wszyscy chłopacy już we własnych domkach |