Przesunięty przez: Karena Nie Mar 16, 2014 20:22 |
ogonki w dobre ręce [Poznań i okolica] |
Autor |
Wiadomość |
Smerfeta
|
Wysłany: Sob Lut 08, 2014 01:37 ogonki w dobre ręce [Poznań i okolica]
Zwierzątka: ogonki, pajurki |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 16
2. Płeć szczurów: 9 samiczek i 7 samcow
3. Wiek szczurów: okolo 7-8 miesiecy
4. Miasto: Poznań
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: mogę dowieżć do 20 km od Poznania
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: nie chorowaly
7. Charakter, usposobienie szczurów: lagodne ale troche plochliwe, wymagaja zaangazowania ( by je bardziej oswoic)
8. Stosunek szczurów do człowieka: przyjazny ale ciut nieufne
9. Stosunek do innych szczurów: przyjazny
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: szczurki sa uratowane z karmowki. szukam dla nich domkow ponieważ sama mam juz troche swoich i nie dam rady wszystkim zapewnic dogodnych warunkow. tak jak daje rade tak sie nimi zajmuje ale nie jestem w stanie poswiecic im tyle czasu ile wymagaja
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: oczywiscie trzymane sa oddzielnie
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami:
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: moga byc oddane osobno , wolalabym jednak aby mialy chociaz towarzystwo jednego osobnika z klatki gdyz przyzywczaily sie do swoich towarzyszy
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: oczywiscie dobra opieka, cierpliwosc, milosc i co najwazniejsze kontakt ze mna
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: PW
18. Kilka słów o szczurze: z ogonkami trzeba troszke popracowac. sa to standardy albinoski i husky oraz jeden kapturek( samczyk)
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
_________________ Smerfeta |
|
|
|
|
Smerfeta
|
Wysłany: Sob Lut 08, 2014 21:01
|
|
aktualizacja ogloszenia na chwile obecna zarezerwowanych jest trzech samcow( byc moze piec tylko czekam na odp pani ktora pisala do mnie na priv) oraz dwie samiczki plus szosty nieokreslonej plci bo pan sie nieokreslil w meilu i czekam na odp to tak dla informacji gdyby jeszcze ktos byl zainteresowany. mialam dzis niemila rozmowe z jedna mloda dziewczyna ktora najapewniej szukala ogonkow na pokarm.... bo nie dosc ze chciala parke to nie potrafila mi odpowiedziec na proste pytania odnosnie jej opieki nad ogonami i jak zamierza o nie dbac.. a na pytanie czemu jej sie spieszy( po prostu rzucam wszytsko i jade tak jak wstalam jej zawiesc..) zbulwersowala sie mega... ze nie bedzie mi sie tltumaczyc ze chce miec zwierzaka ze jak nie to kupi na Jezycach ... a potem mnie zbluzgala na forach szczurzych podalam jej gg oraz jednej pani moderator jej numer telefonu ( niesttey imienia i nazwiska nie podala) zeby ustrzec przed nia bo badz co badz ale milosnik zwierzat to to nie jest ktory do tego denerwuje sie przy prostym zadaniu pytan |
|
|
|
|
Smerfeta
|
Wysłany: Nie Lut 09, 2014 03:09
|
|
spotkalam sie z duzym pozytywnym odezwem dziekuje Wam bardzo jesli bedzie juz wiadomo ktore na sto procent trafia do nowego domku uzupelnie wszytsko ile jeszcze zostalo:) |
|
|
|
|
Smerfeta
|
Wysłany: Nie Lut 09, 2014 22:24
|
|
kolejna aktualizacja do nowych domkow ma trafic szesc samiczek i troje samczykow :) ( samiczki husky niedostepne juz) |
|
|
|
|
Smerfeta
|
Wysłany: Pon Lut 17, 2014 01:46
|
|
aktualizacja nadal trzy samiczki husky beige 7-8 miesieczne szukaja domu oraz okolo13 miesieczna kapturka z mojego stada i znajda sie i chlopcy w wieku od okolo 12 do 15 miesiecy:) |
|
|
|
|
barteek18
|
Wysłany: Czw Lut 27, 2014 23:43
|
|
|
Smerfeta, hej zostali cos jeszcze z samiczek ? |
|
|
|
|
Smerfeta
|
Wysłany: Sob Mar 01, 2014 11:07
|
|
zawiesza poki co post . dostalam duzo odpowiedzi w sparwei adopcji i czekam na ciag dalszy . casem jest takj ze ludzie sa chetni a potem nagle zamilkna...zobaczymy co z ego wyniknie |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|