|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Czw Mar 13, 2014 08:46 |
[TRÓJMIASTO] samiczka dumbo husky młoda |
Autor |
Wiadomość |
karass92
|
Wysłany: Czw Lut 06, 2014 18:36 [TRÓJMIASTO] samiczka dumbo husky młoda
|
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: samiczka dumbo husky
3. Wiek szczurów: 3 miesiące
4. Miasto: Gdańsk/Gdynia/Sopot
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: pkp po zwrocie kosztów przesyłki
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: brak
7. Charakter, usposobienie szczurów: łagodna i przyjazna
8. Stosunek szczurów do człowieka: pozytywny, boi się gwałtownych ruchów człowieka, nigdy nikogo nie ugryzła
9. Stosunek do innych szczurów: żyje w zgodze z 2 pozostałymi szczurkami
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: wyjazd na dłuższy czas i zbyt mało czasu dla 3 szczurków
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: nie oddaję do zoologicznego lub osobm, które mają zamiar rozmnażać samiczkę
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt: matikaras@wp.pl
18. Kilka słów o szczurze:
Rozszerzenie 'jpg' usunięte z forum przez admina, dlatego załącznik nie będzie pokazany. |
|
Ostatnio zmieniony przez smeg Czw Lut 06, 2014 18:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Czw Lut 06, 2014 18:54
Zwierzątka: brak |
|
|
karass92, a dla 2 pozostałych szczurków będziesz mieć czas mimo wyjazdu? Nie bardzo rozumiem powód oddania dziewczynki. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Dawid__
|
Wysłany: Pią Lut 07, 2014 21:46
Zwierzątka: Ogonek |
|
|
Ja się mogę nią zaopiekować a tak się składa że szukam przyjaciółki dla mojej małej.Moja też się trochę boi gwałtownych ruchów ale agresji co do ludzi nie wykazuje ciekawska jak to samiczki xd Jak byś/była zainteresowana moją propozycją zawsze można odpisać na priv Z chęcią się zaopiekuje bo moja sama nie może przebywać bo będzie smutna ;f |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Sob Lut 08, 2014 11:56
Zwierzątka: brak |
|
|
Dawid__, właścicielka podała mail do kontaktu, więc najlepiej napisz do niej tam Tutaj może nie zajrzeć. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Mysie_Buldozki
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2014 23:46
Zwierzątka: szczury |
|
|
Ponawiam pytanie czy aktualne. |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|