|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Devona Pon Gru 16, 2013 22:32 |
[polecam] [Sosnowiec] Pani Katarzyna Bernacka i Ewa Jeziorow |
Autor |
Wiadomość |
Edyta820917
zakosiana w ściurach :)
|
Wysłany: Śro Maj 22, 2013 14:02 [polecam] [Sosnowiec] Pani Katarzyna Bernacka i Ewa Jeziorow
Zwierzątka: 7 bab różnych ;) |
|
|
Bardzo fajna Pani doktor -Katarzyna Bernacka -dla naszych pupili,widać że chce pomóc,potrafi odpowiedzieć na każde praktycznie pytanie i jest przesympatyczna.
P.S. Wcześniej przyjmowała w Będzinie teraz w sumie od niedawna jest w Sosnowcu z czego bardzo się cieszę bo mam rzut beretem.Przyjmuje na ul.Kiepury 9 niedaleko banku ,nie wiem czy już ma szyld, bo jak byłam pierwszy raz u pani doktor to dopiero sie wprowadzała i nie miała jeszcze wszystkiego na swoim miejscu ale i tak nas przyjęła za co jej bardzo dziękuje i nie tylko nas ,bo jeszcze kilka osób czekało
jej stronka (jeszcze w budowie) to : http://kati-wet.pl/
a więc polecam
P.S. lek.wet.Ewa Jeziorowska również tam teraz przyjmuje z panią Kasią |
_________________ ze mną: Shila,Kiara,Layla,Gina,Negra,Ronja i Ranija
|
|
|
|
|
monika123
|
Wysłany: Śro Mar 12, 2014 12:01
Zwierzątka: pies |
|
|
Ja również polecam tą przychodnię.Moje dziewczyny zbadane dokładnie,panie mają podejście do szczurków i są sympatyczne.I nie drogo! |
_________________ Ze mną:
Za TM:Duduś, Dusia,Iskierka,Sonia,Tosieńka,Czoko,Wiki,Sznurówka,Gaja SR,Lusia, Isza SR, Imbir,Diler, Frodo - kocham Was aniołki |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|