Przesunięty przez: mmarcioszka Nie Lis 03, 2013 23:20 |
Kraków, cała polska potrzebne DT! |
Autor |
Wiadomość |
PACZEK
|
Wysłany: Śro Paź 30, 2013 14:00 Kraków, cała polska potrzebne DT!
Zwierzątka: Szczuraski,pieski,kotki,rybki |
|
|
Potrzebne DT lub DS dla 17szczurków!
Zwierzęta zostały odebrane interwencyjnie (właściciel się zrzekł dlatego istnieje możliwość adopcji). Te 17 szczurków DT potrzebuje na "natychmiast" nie mogą zostać na te wolne dni w miejscu gdzie aktualnie przebywają. wszystkie ogonki to chłopcy w przedziale wiekowym od miesiąca do trzech (oczywiście wiek oceniono tylko na podstawie wielkości). Towarzystwo jest bardzo pro ludzkie, pogodne, miziaste i nie agresywne. Poza tradycyjnym "robactwem" wygląda na zdrowe. Szczurki to standardowe kapturki,jednokolorowe czarne itp.
Bardzo proszę o DT dla szczurasków. |
|
|
IHime
Majaki Nocne
|
Wysłany: Śro Paź 30, 2013 14:44
Zwierzątka: 7 szczurów i mąż |
|
|
Pod czyją opieką są teraz zwierzaki i z kim się kontaktować? |
_________________ Elza, Heidi, Latimeria, Groszek i Blu <3 |
|
|
|
|
PACZEK
|
Wysłany: Śro Paź 30, 2013 15:20
|
|
Kontaktować możesz się z PACZKIEM . Ogonki obecnie są w Krakowie ale jak masz pomysł to pomyślę o transporcie. Resztę na PW. |
|
|
PACZEK
|
Wysłany: Śro Paź 30, 2013 22:14
|
|
Dalej 14 szczurków prosi o DT.
Wiem że post pod postem ale czas odgrywa tu kluczową rolę. |
|
|
lilith
|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 21:37
Zwierzątka: szczury myszy koty |
|
|
11 szczukow jest u mnie na dt , 9 do adopcji ( 2 zostaja u mnie ) , prosze o pomoc , [potrzebnbe witaminy ew sciolka , potrzebne ds , jutro wstawie zdjecia kazdego z osobna
wiekszosc to rex lub velvetion , chyba ze 2 standard
|
_________________ miłość mozna wyrazic na rozne sposoby
|
Ostatnio zmieniony przez lilith Pią Lis 01, 2013 17:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
PACZEK
|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 22:10
|
|
Dalej szukamy przynajmniej DT dla szóstki szczurasków. |
|
|
lilith
|
Wysłany: Pią Lis 01, 2013 11:49
|
|
najlepsze spanie w domu tymczasowym
prosimy o pomoc ,potrzebujemy probiotykow i witamin ,zapewniam im jedzenie i na chwile obecna leczenie , ze sciolka tez bedzie kiepsko z powodu podwyzszonej higieny ( musze sprzatac codziennie przynajmnej przez najblizsze dni ) ale narazie dajemy rade
jak wiecie mam tez swoje szczury , ostatnio tez wzielam z fundacji 2 starsze szczurki , narazoe musza tez mieszkac osobno , do tego hodowla myszy i koty dwa , nie jest mi lekko zwlaszcza na koncu roku , myszki narazie rosna wiec nie podreperuja finansowo teraz zwierzynca ,
szczuraski sa mocno zaniedbane , maja wszystkie wszoly , 2 musialam oddzielic z powodu luzniejszych stolcow ( jeszcze nie biegunka ) , sa na obserwacji , dostaly steryd , mozliwe ze to tylko chwilowe , poniewaz w kupie nie ma robakow , ale faktem jest ze reszta stada jest ok , nie wiem co dostawaly do jedzenia wczesniej i w tozie
pomozcie prosze w adopcji maluszkow , 2 zostana u mnie , jesli ktos moze wyslac mi zbedne witaminy lub probiotyki bedziemy bardzo wdzieczni kontakt napw lub tel 608037111, niestety tez mialam przykry wypadek , moj kot sie przestraszyl i bardzo mocno mnie ugryzl w palec , nie moge nic robic , boli jak jasna ch..........ra, spuchlo , mialam robione juz zastrzyki przeciwtezcowe wiec jestem spokojna ale musze leczyc samo ugryzienie i opuchlizne , taka kumulacja problemo do tego jeden z adoptowanych wczesniej szczurkow ma astme oskrzelowa i tez wymaga duzo uwagi i leczenia , codziennie wziewne inhalacje
zdjecia indywidualne jak tylko bede mogla ruszyc reka i cos w niej trzymac , jak dobrze pojdzie moze jutro lub w niedziele |
|
Ostatnio zmieniony przez lilith Pią Lis 01, 2013 17:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Homerowa
|
Wysłany: Pią Lis 01, 2013 12:46
Zwierzątka: Dwa szczurki <3 i Pieska <3 |
|
|
Jestem z Śląska, z Bytomia więc jak znajdzie się transport to mogłabym jednego rexa przygarnąć. |
_________________ Ze mną: Homer <3
Za TM:Burak [*] Blues [*] |
|
|
|
|
lilith
|
Wysłany: Pią Lis 01, 2013 12:59
|
|
Homerowa, prosze poszukaj tez jak mozesz transportu , ja tez popytam ludzi , a moge tez pks poslac , to niedaleko od krakowa , koszt 20 zl wiec tez nie masakra |
|
|
|
|
|
Szczurówka
|
Wysłany: Pią Lis 01, 2013 13:14
Zwierzątka: .... |
|
|
A ja się przydam jako DT? |
_________________ ... |
|
|
|
|
lilith
|
Wysłany: Pią Lis 01, 2013 13:43
|
|
Szczurówka, pewnie ze tak , tylko musisz pamietac ze musza byz odrobaczane , 1 dawke juz dostaly , skontakytuj sie ze mna na tel jak mozesz 60803711 lub podaj swoj zadzwonie |
|
|
|
|
|
lilith
|
Wysłany: Pią Lis 01, 2013 13:47
|
|
wazne : kupki sie unormowal juz tym 2 maluszkom , wrocilam je do stada i narazoe jedyna atrakcja bedzie pomidor i jajko to mnie bardzo ucieszylo
jeszcze sa szczurki w fundacji nie wiem ile dokladnie tel : Tel: 790 534 330
wszystkie szczurki sa bardzo spokojne i przyjazne ludziom , nie gryza , dobrze dogaduja sie w stadzie , sa slodkie i cacane w wieku od 1 mies do 3 mies |
|
|
|
|
|
lilith
|
Wysłany: Pią Lis 01, 2013 16:12
|
|
nowe zdjecia
takich barankow bialych jest kilka , niestety moja reka nie pozwala narazie na robienie indywidualnych zdjec
|
|
Ostatnio zmieniony przez lilith Pią Lis 01, 2013 17:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
lilith