|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Pią Kwi 20, 2012 10:13 |
[Miot] Odwężowe ogonki już w nowych domkach |
Autor |
Wiadomość |
valhalla

|
Wysłany: Czw Maj 02, 2013 21:52
Zwierzątka: świniątka |
|
|
Szczerze mówiąc, zapomniałam że ten temat w ogóle istnieje. Przepraszam, dopiero teraz go znalazłam.
Miesiąc temu odszedł Szkodnik, jeden z potencjalnych tatusiów. Drugi - Ryjuś - odszedł wczoraj. Schrzaniłam przy Szkodniku i dałam go pochować bez sekcji. Jedyne czym mogę to wytłumaczyć, to szok po jego śmierci, bo była nagła. Zanim to do mnie dotarło, był już pochowany... Ryjek umarł wczoraj, w taki sam sposób. Wyniki sekcji wskazują na kardiomiopatię. Prawdopodobnie to samo było przyczyną śmierci Szkodnika.
Szczegóły w moim temacie.
Proszę Was bardzo, uważajcie, przebadajcie, jeśli macie możliwość, dzieciaki (nie wiem, do kogo trafiły mamuśki). Niestety paskudztwo jest dziedziczne.
Oby żadnego ze szczurków już to nie spotkało |
_________________ Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*] |
|
|
|
 |
czartoria

|
Wysłany: Pią Maj 03, 2013 10:27
Zwierzątka: Gucio, Bryś, Amorek, psy i rybki |
|
|
To ja dodam, żeby wszystko w jednym temacie było, że Paul nie żyje, a jego brak George jest chory i nie wiadomo do końca na co. |
_________________ http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=11606
Za TM: Dumbusia, Tchórzyczka, Tentej, Drechu, Tfety, Zygmunt, Borsuk, Sylwuś, Malinka, Maciusiu, Suszi, Sziszunek, Kreciu, Nesti, Abies, Holly, Czili, Liczi, Kofi
 |
|
|
|
 |
czartoria

|
Wysłany: Sob Paź 05, 2013 08:54
Zwierzątka: Gucio, Bryś, Amorek, psy i rybki |
|
|
Borsuk odszedł nagle przedwczoraj. W jednej chwili było wszystko OK, za pół godziny znalazłyśmy go martwego.... |
_________________ http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=11606
Za TM: Dumbusia, Tchórzyczka, Tentej, Drechu, Tfety, Zygmunt, Borsuk, Sylwuś, Malinka, Maciusiu, Suszi, Sziszunek, Kreciu, Nesti, Abies, Holly, Czili, Liczi, Kofi
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|