|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Wto Paź 29, 2013 23:28 |
Transport, DT, leczenie na "odległość" w Wrocławiu |
Autor |
Wiadomość |
skaktus
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 14:25 Transport, DT, leczenie na "odległość" w Wrocławiu
Zwierzątka: Kot i szczur |
|
|
Witam.
Sprawa wygląda tak - mam chorego szczurka, zapalenie płuc. Najbliższy mi lekarz który jest szczurzym specjalistą jest w Wrocławiu, ja jestem z Nysy. Czy jest na forum jakaś osoba, która by się podjęła dania DT na czas leczenie szczurka w Wrocławiu oraz nim zajęła ?
Sam chętnie bym śmigał do Wrocka, jest jednak ALE - do przejechania mam 100 km, nie mam auta, nie mam gdzie się zatrzymać we Wrocławiu, nie znam kompletnie tego miasta (bywałem tam tylko przejazdem) do tego jestem na bezrobotnym więc wynajęcie hotelu na czas wizyt całkowicie odpada - po prostu brak pieniędzy.
Wiem też że dział może jakoś nieodpowiedni, jednak nigdzie nie znalazłem idealnie pasującego - fakt, jest o transporcie i zakwaterowaniu, ale jako dwa osobne, w dodatku nie mające nic wspólnego z leczeniem w trakcie pobytu w DT.
Wielkie dzięki za pomoc każdemu kto będzie chętny lub da namiary na inne osoby. |
_________________ NYSA / OPOLE
ILPT |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Ninek
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 14:41
Zwierzątka: 7 kotów, 2x chomik + pies |
|
|
skaktus, wystarczy, że pojedziesz raz, szczur zostanie zbadany i poprosisz o leki do podawania w domu. Zawsze tak robię, choć do Wrocławia mam 'tylko' 45 km. |
_________________ Ze mną:
Kotowate: Mefisto, Mocca, Mia, Manga, Rambosz, Nyks i Hades. [*] Maura [*]
Chomik dżungarski: Ekler; Chomik syryjski : Truskawka
W pamięci 'stare stado': H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F i 'nowe stado': G, B, M, T, Z, MM, W, P, P i LL |
|
|
|
|
skaktus
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 22:57
Zwierzątka: Kot i szczur |
|
|
Zastanawiam się jeszcze czym najlepiej będzie pojechać do samego weta z dworca...no nic, będę szukał. |
_________________ NYSA / OPOLE
ILPT |
|
|
|
|
Mai-ah
Mai-ah Ihuhaotila
|
Wysłany: Wto Wrz 24, 2013 09:56
Zwierzątka: szczurcie |
|
|
skaktus, poszło pw ze wskazówkami dojazdu, dt w obecnej chwili nie mogę dać, ale faktycznie najlepiej zaopatrzyć się w leki i w domu szczuraska leczyć, będzie to dla niego najmniej stresujące. |
_________________ Moje diablęta: http://forum.szczury.biz/...der=asc&start=0
Ze mną: Tika, Kropka, Runa, Amie, Louve, Alfred
Za TM hasają: Zuzannna, Rati, Tosia, Mirabella, Brienne, Lili, Figa |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|