|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: mmarcioszka Pon Sie 19, 2013 22:27 |
[Wrocław] (I nie tylko.) Poszukuję chłopaka ok. 1,5-rocznego |
Autor |
Wiadomość |
Chynaa
|
Wysłany: Nie Sie 18, 2013 09:47 [Wrocław] (I nie tylko.) Poszukuję chłopaka ok. 1,5-rocznego
Zwierzątka: Lennon, Zak, Mike (Michael)), Pies Pumba |
|
|
W nocy/nad ranem zmarł George.
Steryd miał schodzić dopiero jutro, dostał antybiotyk, wszystko wyglądało lepiej.
Po 10 rano znalazłam Go martwego.
http://forum.szczury.biz/...p=898943#898943
Szukam dla Niego towarzysza w wieku ok. roku i 5-8 miesięcy.
Lennon ma stwierdzony guz przysadki, ale poza lekko przymkniętymi powiekami i sennością nie objawia się on niczym więcej. Doktor Piasecki orzekł, że nic więcej zrobić się nie da.
To bardzo kontaktowy Szczurek. Przyjazny, miły.
Jeżeli nie znalazłby się dla Niego towarzysz przygarnę wysterylizowaną samiczkę.
Opieka lekarska, najlepsze jedzenie itd. oczywiście zapewnione.
Proszę, dajcie znać jak najprędzej...
Pozdrawiam,
Anna |
_________________ Opaki | Filipek [`], Kuodzio Synek Mamusi [`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz [`], Noel [`], Lijam [`], Adrian [`], Robert [`], Artur [`], Gem [`], James [`], Chris [`], Alan [`], Nicky [`], Paul [`], George ['], Lennon, Zak, Mike
Cierpię na zaburzenia psychiczne, których nabawiłem się przychodząc na świat. / M. Python
|
|
|
|
|
Chynaa
|
Wysłany: Nie Sie 18, 2013 17:23
Zwierzątka: Lennon, Zak, Mike (Michael)), Pies Pumba |
|
|
Ogłoszenie już nieważne! |
_________________ Opaki | Filipek [`], Kuodzio Synek Mamusi [`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz [`], Noel [`], Lijam [`], Adrian [`], Robert [`], Artur [`], Gem [`], James [`], Chris [`], Alan [`], Nicky [`], Paul [`], George ['], Lennon, Zak, Mike
Cierpię na zaburzenia psychiczne, których nabawiłem się przychodząc na świat. / M. Python
|
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|