|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Nie Sie 04, 2013 18:16 |
Warszawa - dwa samce rex i fuzz szukają nowego domu |
Autor |
Wiadomość |
Nymeria
|
Wysłany: Czw Cze 20, 2013 11:43 Warszawa - dwa samce rex i fuzz szukają nowego domu
|
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 2
2. Płeć szczurów: samce
3. Wiek szczurów: Puchatek ma 7 miesięcy, a drugi jest w podobnym wieku
4. Miasto: Warszawa
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: ewentualnie okolice Warszawy pociągami podmiejskimi.
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: nie chorowały
7. Charakter, usposobienie szczurów:
Puchatek - rex aguti - (imię od poprzedniej właścicielki to - Nikita, za to mój chłopak nazywa go Emil) jest dosyć dużym samcem który ma 7 miesięcy. Jest bardzo spokojny i leniwy. Dogaduje się z innymi szczurami, nie gryzie. Czasem zdarzy mu się przyjść na cmokanie, nie wiem jak oswajała go poprzednia właścicielka ale ja nie doszłam jeszcze do etapu żeby przychodził żeby go pogłaskać... Ja jak na razie jestem mu obojętna Chętnie wcina różne smakołyki i jestem pewna że jeśli poświęci mu się odpowiednio dużo uwagi to będzie z niego fajny pieszczoch
Gacek - łysy dumbo - przypuszczam że jest w wieku Puchatego ale musiała bym się jeszcze dowiedzieć od poprzedniej właścicielki Przychodzi do mnie bez strachu ale nie lubi być głaskany i brany na ręce. Śpi najczęściej w hamaczku i pierwszy raz widziałam żeby szczurek tak mocno spał Trzeba mu dopiero pomachać jedzeniem przed noskiem to się szybko obudzi Nie lubi za bardzo siedzieć w klatce i zauważyłam że jako jedyny obgryza oparcia od fotela i plastiki w klatce. Z moim trzecim szczurem ma trochę konfliktów i nie potrafi się z nim dogadać, często gania go po całej klatce. Przez te konflikty jest troszkę podrapany na pyszczku...
8. Stosunek szczurów do człowieka: nie gryzą
9. Stosunek do innych szczurów: dogadują się
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: problemy finansowe. szczurki są u mnie od kilku tygodni lecz nagła zmiana mojej sytuacji zmusza mnie do oddania
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia: -----------
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: -------------
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: mogę oddać klatkę (bez domku i drabinek) lecz wtedy po szczurki trzeba przyjechać osobiście.
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: oczywiście wolała bym żeby były razem bo są ze sobą od małego, ale mogą być też osobno jeśli nie ma innego wyjścia.
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: ----
16. Zdjęcia szczurów:
Puchatek:
Gacek:
17. Kontakt: PW lub mail nymeria007@outlook.com
18. Kilka słów o szczurze: wszystko jest w punkcie 7. |
Ostatnio zmieniony przez smeg Pon Cze 24, 2013 11:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Nymeria
|
Wysłany: Pią Cze 21, 2013 13:51
|
|
|
Puchatek znalazł już dom.
Nowego domku szuka jeszcze Gacuś Ktoś przygarnie łysolka? |
|
|
|
|
Nymeria
|
Wysłany: Nie Cze 23, 2013 18:16
|
|
|
Nikt nie przygarnie łysego szczurka? |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Nie Cze 23, 2013 20:34
|
|
|
Brać łysego . |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
Onia
|
Wysłany: Pon Cze 24, 2013 12:10
|
|
|
Devona napisał/a: | Brać łysego . |
Dokładnie! Chlopak jest piękny |
_________________ http://forum.szczury.biz/...der=asc&start=0 - Moje kochane paskudy
16.12.2011 - Czesio 27.03.2012 Gutek za TM
29.12.2012 - Staś za TM 31.01.2013 - Keksiu za TM
23.04.2013 - Cymez za TM
03.06.2013- Czesiu za TM
15.11.2013 Rysiu za TM
06.06.2014 Edziu za TM
09.09.2014 Gacek za TM
10.01.2015 Smerf za TM
|
|
|
|
|
Nymeria
|
Wysłany: Pon Cze 24, 2013 13:14
|
|
|
Kilka fotek Gacusia
|
|
|
|
|
brać_łysego
|
Wysłany: Pon Cze 24, 2013 22:35
|
|
|
jeśli ogłoszenie nadal jest aktualne - biorę łysego, od ręki. gwarantuję dobrą opiekę |
|
|
|
|
Nymeria
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 11:32
|
|
|
brać_łysego napisał/a: | jeśli ogłoszenie nadal jest aktualne - biorę łysego, od ręki. gwarantuję dobrą opiekę |
Odpisałam na Twojego maila i przesłałam Ci ankietę do wypełnienia |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 12:17
Zwierzątka: brak |
|
|
Nymeria, upewnij się, że szczurek będzie miał towarzystwo innych szczurów u nowego właściciela |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
brać_łysego
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 21:05
|
|
|
Nymeria napisał/a: | brać_łysego napisał/a: | jeśli ogłoszenie nadal jest aktualne - biorę łysego, od ręki. gwarantuję dobrą opiekę |
Odpisałam na Twojego maila i przesłałam Ci ankietę do wypełnienia |
a ja odpisałem na twojego, ale coś tak cicho jest |
|
|
|
|
Nymeria
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 23:45
|
|
|
smeg napisał/a: | Nymeria, upewnij się, że szczurek będzie miał towarzystwo innych szczurów u nowego właściciela |
Wiem, wiem Jestem bardzo przewrażliwiona na punkcie tego by szczurki miały towarzystwo i właścicieli którzy potrafią się nimi zająć
brać_łysego napisał/a: | a ja odpisałem na twojego, ale coś tak cicho jest |
odpisane |
|
|
|
|
Nymeria
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 23:49
|
|
|
Gacek wstępnie zarezerwowany jest do połowy lipca i wtedy okaże się czy dojdzie do adopcji czy nie bo mamy małe problemy z transportem |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
nff
|
Wysłany: Czw Lip 25, 2013 23:38
|
|
|
Z tego co wiem z drugiego forum chłopaki znaleźli już domek. |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Sie 04, 2013 18:15
|
|
|
W takim razie zamykam |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|