Przesunięty przez: Kluska Nie Lip 07, 2013 11:45 |
Pilne!! przygarnę szczura |
Autor |
Wiadomość |
Mimichan
|
Wysłany: Czw Maj 23, 2013 15:08 Pilne!! przygarnę szczura
Zwierzątka: Doberman,szczur,Nimfy,konie |
|
|
Witam przygarnę szczura samca do pół roku ! Ważne by był zdrowy oswojony przyjazny dla ludzi i zwierząt ( również akceptował inne szczury) Dolny Śląsk
Wszelkie propozycje proszę kierować pod adres e-mail: anxofree@gmail.com |
_________________ Mimi
|
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Czw Maj 23, 2013 15:25
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
Mimichan, napisz coś więcej o warunkach, , jakie możesz mu zapewnić
Przejrzyj też dział ODDAM, powodzenia. |
Ostatnio zmieniony przez smeg Czw Maj 23, 2013 16:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mimichan
|
Wysłany: Czw Maj 23, 2013 19:07
|
|
Powiem tak mam dużą i przestronną klatkę z 4 hamakami i domkiem. Ów klatkę obecnie zamieszkuje roczny samiec Peanut Butter, od niedawna został on całkiem sam z powodu wrodzonej choroby jego współlokatora Szczurek po utracie przyjaciela bardzo tęskni i potrzebuje nowego przyjaciela . Mój obecny szczurek jest bardzo przyjacielski nigdy nie ugryzł ani drugiego szczura ani ludzi. Jestem pewna , że zaakceptuje nowego ponieważ raz miałam w domu szczurki mojego chłopaka z którymi się bawił . W razie jednak innej reakcji mam drugą klatkę, postawiła bym je obok siebie by miały z sobą kontakt. Strasznie mnie serce boli jak patrze na niego takiego samotnego.. |
_________________ Mimi
|
Ostatnio zmieniony przez Karena Sob Maj 25, 2013 12:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
hekatomba
|
Wysłany: Nie Maj 26, 2013 14:10
Zwierzątka: cztery szczurzyce oraz stawonogi: rybiki cukrowe, kosarze pospolite i kątniki domowe (gościnnie) |
|
|
Off-Topic: | Mimichan napisał/a: | W razie jednak innej reakcji mam drugą klatkę, postawiła bym je obok siebie by miały z sobą kontakt. |
To nie jest dobry pomysł. Jeśli szczury są wobec siebie agresywne, umieszczenie ich w osobnych klatkach i ustawienie ich obok siebie, tylko niepotrzebnie wzmaga agresję i utrwala negatywne nastawienie. O problemach w łączeniu i sposobach ich rozwiązywania możesz przeczytać m.in. tutaj. |
|
|
|
|
|
katkanna
nadopiekuńcza kwoka
|
|
|
|
|
Mimichan
|
Wysłany: Nie Maj 26, 2013 23:40
|
|
hekatomba napisał/a: | Off-Topic: | Mimichan napisał/a: | W razie jednak innej reakcji mam drugą klatkę, postawiła bym je obok siebie by miały z sobą kontakt. |
To nie jest dobry pomysł. Jeśli szczury są wobec siebie agresywne, umieszczenie ich w osobnych klatkach i ustawienie ich obok siebie, tylko niepotrzebnie wzmaga agresję i utrwala negatywne nastawienie. O problemach w łączeniu i sposobach ich rozwiązywania możesz przeczytać m.in. tutaj. |
|
Powiem tak napisałam to dość głupio , ale dobrze o tym wiem oczywiście ,że bym je odseparowała od siebie mam 20 lat i skończyłam technikum wet.
Pozdrawiam |
_________________ Mimi
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Cze 30, 2013 11:46
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Nie Lip 07, 2013 11:44
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|