|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Pon Lip 01, 2013 14:24 |
Szczur, sklep zoologiczny, POZNAŃ |
Autor |
Wiadomość |
wero
|
Wysłany: Śro Cze 26, 2013 15:03 Szczur, sklep zoologiczny, POZNAŃ
|
|
|
Hej, mamy zoologiczny pod domem i miałam z panią umowę,że jakby miała zwierzęta do oddania to żeby dała znać to pomożemy szukać im domów.
I tak oto ogłaszam,że domu szuka pani szczur husky,wiek 9 miesięcy z tego co widziałam jest kochana do tulenia.Nie jest zaciążona. Warunki nienajlepsze, szkoda by było gdyby trafiła w ręce terrarysty.
Mogę odebrać, wysłać jak będzie transport, tylko żeby chętni byli.
Prosimy o pomoc.
zdjęcia ze sklepu robione komórką więc przepraszam za jakość
|
|
|
|
|
Imbira
|
Wysłany: Śro Cze 26, 2013 18:31
|
|
|
Gdzie ten sklep? To nie ta co była z koleżanką chyba czarną do adopcji? |
_________________ ze mną 6szczurzych bab |
|
|
|
|
wero
|
Wysłany: Śro Cze 26, 2013 19:00
|
|
|
to ta co była z samcem do adopcji ale on już znalazł domek.
bohaterów II wojny światowej. |
|
|
|
|
Maszka
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 17:46
|
|
|
Imbira, proszę o informację czy decydujesz się na DS.
Jeśli będzie potrzeba, prawdopodobnie mogę dać DT i zająć się adopcją (muszę się jeszcze z domownikami dogadać). Wero,prosiłabym o info na PW o dokładny adres sklepu (bo zupełnie nie znam tej okolicy Poznania), godziny otwarcia (czy jest czynny w weekend?) i czy jak wejdę to szczur zostanie mi bez problemu wydany? |
|
|
|
|
Imbira
|
Wysłany: Pią Cze 28, 2013 11:52
|
|
|
Nie przygarnę dziewczynki, brak miejsca w stadzie. Jakiś czas już wiszą ogłoszenia, i tak się zastanawiam czy ona nie była trzymana z samcem? |
_________________ ze mną 6szczurzych bab |
|
|
|
|
Maszka
|
Wysłany: Pią Cze 28, 2013 15:35
|
|
|
Ok, to ja biorę małą na tymczas, tylko muszę się dogadać z Wero co do odbioru |
|
|
|
|
wero
|
Wysłany: Sob Cze 29, 2013 11:16
|
|
|
nie była trzyma z samcem, jest z samiczkami trzymana, a samiec był do adopcji ale osobno siedział, to sklep. |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Sob Cze 29, 2013 18:46
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
wero napisał/a: | to sklep. |
Wcale nie jest takie oczywiste, że w sklepach trzyma się szczury rozdzielone płciami. Sprzedawcy często się nie znają - w wątkach adopcyjnych jest multum ogonków z tak zwanych wpadek sklepowych. Zresztą dotyczy to też innych gatunków. |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
Maszka
|
Wysłany: Pon Lip 01, 2013 13:58
|
|
|
Szczurzyca jest już u mnie Ten temat można zamknąć, niedługo utworzę jej nowy, w dziale adopcyjnym. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|