|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Wto Cze 18, 2013 13:38 |
Pilnie szczurzynka w Warszawie, trafi na karmę |
Autor |
Wiadomość |
Nikky
|
Wysłany: Śro Maj 01, 2013 22:10
Zwierzątka: 5 szczurów, pies, 4 koszatniczki, 2 papugi |
|
|
AngelsDream, zadzwonię jutro i się jeszcze upewnię, bo mi coś po głowie chodzi 200 zł.
W razie gdyby mała z nami nie mogła jednak zostać, jest dla niej DT i spokojnie będziemy szukać DS.
nubijka, to ja powinnam dziękować za cynk na forum, bo mała jest przecudowna |
|
|
|
|
Starsza Pani
|
Wysłany: Pią Maj 03, 2013 11:26
|
|
|
Nikky napisał/a: | AngelsDream, zadzwonię jutro i się jeszcze upewnię, bo mi coś po głowie chodzi 200 zł.
W razie gdyby mała z nami nie mogła jednak zostać, jest dla niej DT i spokojnie będziemy szukać DS.
nubijka, to ja powinnam dziękować za cynk na forum, bo mała jest przecudowna |
Cena zależy od użytego znieczulenia - wziew kosztuje c.a. 220 zł, ale iniekcja jest tańsza (160 - 180 zł, nie pamiętam dokładnie) . Malutka nie ma jeszcze roku, więc jeśli jest zdrowa można ją robić na iniekcji.
Ale gdybyś doszła do wniosku, że koszt jest za wysoki, a zależało Ci na wysterylizowanej młodej samiczce, są sterylizowane samice do adopcji (dwie są już wygojone i po kontroli, jedna na DT u Pyl). |
|
|
|
|
Nikky
|
Wysłany: Pią Maj 03, 2013 11:40
|
|
Starsza Pani, nie zależy mi na adopcji kolejnej samiczki, a pozbyciu się tej
Co do cen, podzwoniłam wczoraj i:
Pulsvet 170-220 zł
Ogonek 330-360 zł!
Zwłaszcza, że mała się rozkręca i zaczyna nas gryźć, na razie nie do krwi, ale coraz mocniej...
Jak tylko zamykamy ją w klatce to szaleje i tłucze, żeby wyjść, więc większość czasu spędza na wybiegu, chętnie wchodzi na rękę poza Duną, skacze po nas. Ubzdurało się jej coś chyba z tą klatkę, bo nie można jej tam ręki wsadzić Poza tym ona jest panicznie wystraszona! Wystarczy coś powiedzieć, a ucieka pod półkę w klatce! Ale nie ma się co dziwić, chłopcy, który nam ją wydawali sami powiedzieli, że u nich to melanż za melanżem w domu, łapali ją za ogon . I podobno też gryzła tylko w klatce. |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
|
|
|
|
Nikky
|
Wysłany: Wto Cze 18, 2013 13:35
|
|
Można zamknąć, młoda od dawna w nowym domku |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|