Przesunięty przez: Karena Śro Lip 10, 2013 00:26 |
szczur czarny do oddania (Bogatynia dolnyslask) |
Autor |
Wiadomość |
luna92
|
Wysłany: Czw Maj 09, 2013 18:49 szczur czarny do oddania (Bogatynia dolnyslask)
|
|
|
Witajcie jestem tu nowa sytuacja zmusila mnie by tu napisac...oddam samca 6 miesiecznego zamowilam 2 samice a niestety dostalam samca i domylilam sie jak jedna zaszla w ciaze jeden miot skonczy 4 tyg drugi 2 ty i musze oddac wszystkie samce (samice zostawiam)lacznie. Z ojcem jest on czarny z bialym brzuchem miesskam w Bogatyni choc watpie ze ktos tu jesy z mojego zad..ia dawalam ogloszenia pytalam nic niestety w ostatecznosco bede musiala go wypuscic na wolnosc prosze o pomoc dla niego dziekuje ,zdj wysle na gg bo pisze z tel i ciezko tu zdj wkleic |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Willow
zua kobieta ;p
|
Wysłany: Czw Maj 09, 2013 20:00
Zwierzątka: ogoniaste stadko zagłady :D |
|
|
To napisz od razu ile samców będzie do oddania z miotu 4 tygodniowego i 2 tygodniowego. Pamiętaj, że te które skończą teraz 4 tygodnie musisz oddzielić od matki i trzymać w osobnej klatce. I co to za pomysł żeby wypuszczać na wolność? Wiesz, że to dla niego jednoznaczne z wyrokiem śmierci. A jak jego chcesz wypuścić to co z małymi samcami? Je też wypuścisz? |
_________________ Moje kluski:
Butterfly's Ginger, Kirara Shogun Rotta Taivas, Bebešina Quňka, Bebešina Toffifee, Anis Anemon Rotta Taivas, Daemonic William Blake, Fantastico Fungi Frico Rotta Taivas
Za TM [*] Butterfly's Fisk, Booker, Buffalo Rotta Taivas, Capricossa Rotta Taivas, Dżo, Chester, Tejla, Niva, Cleo, Pixi, Gingers, Misiu |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Czw Maj 09, 2013 20:59
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
luna92, wypuszczenie szczura hodowlanego na wolność to jak zostawienie w lesie "Yorka". Myślisz, żeby dał sobie radę sam ? |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pią Cze 07, 2013 16:31
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Essme
|
Wysłany: Czw Cze 13, 2013 14:17
Zwierzątka: szczuractwo wszelakie |
|
|
Otrzymałam przed chwilą info od luna92 że szczur został uśpiony ponieważ nikt go nie wziął i tym sposobem nie chciała dopuścić do dalszego rozmnażania. Ma jeszcze szczury 2-miesięczne do oddania. Nie wiem czy są rozdzielone płciami czy nie, jestem w kontakcie telefonicznym z luną. Jak będę wiedzieć coś więcej to napiszę.
edit: Część szczurów z miotu została uśpiona, bo właścicielka nie ma ich gdzie trzymać. Obecnie jest ich 6. |
_________________ Ze mną: Nessie, Roger, Ron, Tajfun |
|
|
|
|
Edyta820917
zakosiana w ściurach :)
|
Wysłany: Czw Cze 13, 2013 22:14
Zwierzątka: 7 bab różnych ;) |
|
|
ja robiłabym wszystko żeby zdobyć osobną klatkę chociaż na jakis moment a nie od razu uśpić i pisałabym non toper na forach,pytała koleżanek czy chcą szczurki itp....Czy uspienie to ostateczny wyrok dla nich? |
_________________ ze mną: Shila,Kiara,Layla,Gina,Negra,Ronja i Ranija
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|