|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Czw Lip 25, 2013 18:31 |
3 samiczki Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
mikanek
|
Wysłany: Nie Maj 05, 2013 13:28 3 samiczki Warszawa
Zwierzątka: 2 koty, 1 królik, 3 szczury |
|
|
1. Liczba szczurów do oddania: 3
2. Płeć szczurów: samiczki
3. Wiek szczurów: poniżej 1 roku
4. Miasto: Warszawa
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast: transport we własnym zakresie
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły: zapalenie oskrzeli-wyleczone
7. Charakter, usposobienie szczurów: bardzo łagodne, lgnące do ludzi, wesołe
8. Stosunek szczurów do człowieka: bardzo przyjazny
9. Stosunek do innych szczurów: nie przejawiają żadnej agresji, połączyły się ze stadem błyskawicznie
10. (Jeśli szczury są starsze) Powód oddania: przyjęłam je od osoby, która szybko musiała oddać swoje szczury, chciałam aby zostały u mnie stałe ale stan zdrowia nie pozwala mi na opiekę nad tak dużym stadkiem (mam 7 ogonków) i dlatego najmłodszym i najkrócej u mnie mieszkającym szukam domków
11. (Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:
12. (Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek:
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami: żadnych
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: Mumi z Susłem razem, Hipcio może jechać sama
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela: wiedza o szczurach, serce do zwierząt, długie wybiegi i dobre jedzenie, prawidłowy weterynarz
16. Zdjęcia szczurów: dodam poniżej
17. Kontakt: przez wiadomości priv
18. Kilka słów o szczurze:
Hipcio- fuzzik, przechodziła u mnie zapalenie oskrzeli-wyleczone; bardzo uczuciowa wobec ludzi
Muminek- siamese, wysterylizowana, żywe srebro
Susełek- taki trochę nie do końca rex, potargane nierównomiernie czarne futerko, jest dość nieśmiała i trzyma się zawsze z Muminkiem
Susełek:
Hipcio:
Muminek:
|
_________________ Toffi & Ryjek & Paszczak
*za tęczowym mostkiem hasa Susełek* Mikaś* Rychu, Nelisława * Muminek* Mika* Victoria*Surik*Hipcio*Pimplak*Gocia*Gajutek*Mika*Migotka*Julcia*Suri*Bubu*Kotlecik*Surik |
Ostatnio zmieniony przez smeg Pon Maj 06, 2013 10:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Majszczur
kolekcjonerka bubli
|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 09:57
Zwierzątka: BPP... 2 kociaste... 7 ciur...wodnych zatrzęsienie... |
|
|
Hipcio kosmita pasowałaby do gromady moich bubli... ale muszę powstrzymać szalejącem GMR... |
|
|
|
masha
|
Wysłany: Śro Maj 15, 2013 21:07
Zwierzątka: chomik syryjski-dziewczynka,papugi x2,rybki+krewetki |
|
|
mikanek, Czy Hipcio nadal do wzięcia? Mój dom czeka |
|
|
|
|
Willow
zua kobieta ;p
|
Wysłany: Śro Maj 15, 2013 21:29
Zwierzątka: ogoniaste stadko zagłady :D |
|
|
masha, a masz jeszcze jakieś szczurki? Bo w twoim opisie nie ma szczura, a szczur nie może być trzymany samotnie. Jeśli nie masz to adoptuj min 2 tej samej płci, bo do samotnego życia nikt ci jednego nie wyda. |
_________________ Moje kluski:
Butterfly's Ginger, Kirara Shogun Rotta Taivas, Bebešina Quňka, Bebešina Toffifee, Anis Anemon Rotta Taivas, Daemonic William Blake, Fantastico Fungi Frico Rotta Taivas
Za TM [*] Butterfly's Fisk, Booker, Buffalo Rotta Taivas, Capricossa Rotta Taivas, Dżo, Chester, Tejla, Niva, Cleo, Pixi, Gingers, Misiu |
|
|
|
|
mikanek
|
Wysłany: Czw Maj 16, 2013 05:41
|
|
Wszystkie dziewczynki znalazły domki, obecnie czekają u mnie na transport |
*za tęczowym mostkiem hasa Susełek* Mikaś* Rychu, Nelisława * Muminek* Mika* Victoria*Surik*Hipcio*Pimplak*Gocia*Gajutek*Mika*Migotka*Julcia*Suri*Bubu*Kotlecik*Surik |
|
|
|
|
masha
|
Wysłany: Czw Maj 16, 2013 11:28
Zwierzątka: chomik syryjski-dziewczynka,papugi x2,rybki+krewetki |
|
|
Willow, w takim razie będę szukała dwóch dziewczynek. Czy to powinny być siostry, czy można dobierac z różnych hodowli? |
|
|
|
|
Willow
zua kobieta ;p
|
Wysłany: Czw Maj 16, 2013 11:47
Zwierzątka: ogoniaste stadko zagłady :D |
|
|
Off-Topic: |
masha, w dziale oddam nie masz hodowlanych szczurów, w dziale zarejestrowane hodowle masz hodowlane. Obojętne jest czy weźmiesz dwie siostry czy dwóch braci czy zupełnie obce sobie szczurki. W adopcjach masz wiele szczurków do wyboru, które szukają domku. Jeśli będziesz chciała z hodowli to licz się z tym, że możesz długo czekać na szczurki. Poczytaj forum i wtedy zdecyduj się na adopcję bądź kupno. |
|
_________________ Moje kluski:
Butterfly's Ginger, Kirara Shogun Rotta Taivas, Bebešina Quňka, Bebešina Toffifee, Anis Anemon Rotta Taivas, Daemonic William Blake, Fantastico Fungi Frico Rotta Taivas
Za TM [*] Butterfly's Fisk, Booker, Buffalo Rotta Taivas, Capricossa Rotta Taivas, Dżo, Chester, Tejla, Niva, Cleo, Pixi, Gingers, Misiu |
|
|
|
|
AngelsDream
Gdzieś indziej
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Maj 26, 2013 14:15
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
AD poszukała i spytała, dzięki temu dwie dziewczynki jeszcze załapią się na wyprawki od firmy Hobby.
Powodzenia, ślicznym ogoniastym.
Mam nadzieję, że odbiór paczek uda się planowo już w poniedziałek. |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
|
mikanek
|
Wysłany: Śro Cze 12, 2013 14:48
|
|
Susełek i Muminek nadal poszukują domu! |
|
|
|
|
ritczis
|
Wysłany: Nie Cze 23, 2013 23:00
Zwierzątka: szczurki |
|
|
Muminek wysterylizowana a Susełek? |
|
|
|
|
mikanek
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 18:16
|
|
Wątek do zamknięcia. Dziewczynki wróciły z nowego domku w takim stanie, że więcej ich nikomu nie wydam. |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 18:47
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
mikanek, może napisz(przynajmniej do moderacji) u kogo były i w jakim stanie wróciły, żeby taka sytuacja się nie powtórzyła. |
|
|
|
Dori
Eksploracja ludzkości
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 18:58
Zwierzątka: 4 mysiepysie |
|
|
Też w sumie o to zapytałam, nie chcę się nadziać, a mam czterech chłopaków do oddania. |
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 20:32
Zwierzątka: Pies, 3 Koty + u rodziców: Kot i Pies |
|
|
mikanek napisał/a: | Wątek do zamknięcia. Dziewczynki wróciły z nowego domku w takim stanie, że więcej ich nikomu nie wydam. |
matko
jeśli możesz, to napisz u kogo były - przecież ludzie szukający tutaj domów dla szczurów też na pewno chcą wiedzieć na kogo lepiej nie trafić... |
_________________ Nasz wątek: [KLIK] |
|
|
|
|
cornflakegirl
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 20:41
Zwierzątka: 2 szczury i 2 psy |
|
|
Off-Topic: | no tak, nietrudno poczytać ze 2-3 wątki i wypełnić ankietę niemal idealnie... |
|
_________________ moje dziewczynki: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13637
ze mną: Nutelka i Mortadela na wiecznym DT
za TM: Elza, Siwa, Tola, Lusia, Wena, Nanna, Neska(*) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|