Otwarty przez: Layla Śro Lis 25, 2009 19:28 |
Przygarnij wacika... |
Autor |
Wiadomość |
nimka
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 17:57
Zwierzątka: Pies, 3 Koty + u rodziców: Kot i Pies |
|
|
Trzynastka napisał/a: | Mam właśnie klatkę jedną wolną. Więc ewentualnie nawet samce bym wzięła. Tylko żeby nie były w stanie się przecisnąć. |
Ja myślę, że nie wyjdą
moja Pchełka ważąca teraz 260g, będąca dość drobna, szczupła i długa się już od dawna nie przeciska przez takie ostępy (mieszkała do tego tygodnia w klatce łączonej - na górze była właśnie ta królicza - teraz mieszka z maluchami z Wrocławia, a później zrobię tej mojej trójce dziewczyn jeszcze wyższą klatkę ).
to dasz radę coś wziąć?
ile?
napisz na wszelki wypadek na maila tej Marty (to chyba studentka, jest wpis jej w sprawie szczurów na fb na stronie Koła Naukowego Neuropsychologii ASP), że rezerwujesz
ja, jeśli będzie taka potrzeba i nikt inny z Warszawy nie może w tym pomóc - mogę do czasu transportu je przetrzymać u siebie. Masz już jakiś transport? |
_________________ Nasz wątek: [KLIK] |
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 17:59
|
|
AdaK napisał/a: |
Mogę Wam na razie zaoferować jakieś wydarzenie na FB |
Chętnie
Daj w wydarzeniu zdjęcie jakichś przykładowych labików, żeby wabiło |
|
|
|
|
_ogonek_
Ada :-)
|
|
|
|
|
Trzynastka
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 18:09
|
|
|
Myślę, że dwa. Preferuję samiczki, ale jeśli nie ma to i samce. Transportu narazie nie mam. |
|
|
|
|
cornflakegirl
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 18:34
Zwierzątka: 2 szczury i 2 psy |
|
|
Off-Topic: | AdaK, dopisz pod spodem autora lub chociaż link skąd pochodzi zdjęcie i powinno chyba wystarczyć. |
|
_________________ moje dziewczynki: http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13637
ze mną: Nutelka i Mortadela na wiecznym DT
za TM: Elza, Siwa, Tola, Lusia, Wena, Nanna, Neska(*) |
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 18:41
|
|
Trzynastka napisał/a: | Myślę, że dwa. Preferuję samiczki, ale jeśli nie ma to i samce. Transportu narazie nie mam. |
to napisz, proszę, na maila Marty, że rezerwujesz 2 sztuki i że masz dla nich DT w Warszawie, który bierze też 3 sztuki do swojego DT w Warszawie (mogę przetrzymać, tak jak pisałam). |
|
|
|
|
Trzynastka
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 18:47
|
|
|
Wysłałam email, czekam na odpowiedź. Tylko jest problem z transportem, jak narazie nie widzę żadnego. |
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 19:08
|
|
Trzynastka napisał/a: | Wysłałam email, czekam na odpowiedź. Tylko jest problem z transportem, jak narazie nie widzę żadnego. |
Mogą u mnie poczekać bez problemu do 10 dni, potem mogą stać się lekko uciążliwe
o ile to wszystko jedna płeć będzie, wszystko jedno która... bo klatkę mam tylko jedną i wolę już kolejnej nie dostawiać, bo szału dostanę (i tak już codzienne sprzątanie zajmuje mi za dużo czasu...).
ach... mam wrażenie, że pytałam kogoś kto jeździ na trasie trójmiasto - Warszawa i nie mogę sobie przypomnieć kto to
edit:
Cytat: | nausicaa około raz w miesiącu jeżdżę na trasie Wawa- Trójmiasto i Trójmiasto- Wawa
i czasami na trasie Wawa- Kraków i Kraków- Wawa, ale tutaj rzadziej, raz na 2-3mc.
mogę wziąć swój transporter. | może akurat? |
Ostatnio zmieniony przez nimka Wto Kwi 23, 2013 19:11, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
_ogonek_
|
|
|
|
|
Trzynastka
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 19:14
|
|
|
Wolałabym Łódź, bo do połowy maja w niej jestem i odebranie w trójmieście byłoby problemem. No cóż, poszukam, dam znać i zobaczymy jak to wyjdzie : ) |
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 19:20
|
|
Trzynastka napisał/a: | Wolałabym Łódź, bo do połowy maja w niej jestem i odebranie w trójmieście byłoby problemem. No cóż, poszukam, dam znać i zobaczymy jak to wyjdzie : ) |
Aaa... to zmienia postać rzeczy |
|
|
|
|
Trzynastka
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 19:31
|
|
|
Dostałam odpowiedź, że żadna dziewczyna nie bierze od niej trzech szczurków i wolałaby je przekazać bezpośrednio do rąk, a nie poprzez transport, ponieważ ma kilku znajomych chętnych w samej Warszawie. W takim razie odpuszczam : ) |
|
|
|
|
jusjan11@wp.pl
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 19:44
|
|
|
Jak ktoś mi pożyczy klatkę to mogę 2 przygarnąc na jakiś czas !!
W Warszawie jestem aktualnie jakby co |
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 20:32
|
|
Trzynastka napisał/a: | Dostałam odpowiedź, że żadna dziewczyna nie bierze od niej trzech szczurków i wolałaby je przekazać bezpośrednio do rąk, a nie poprzez transport, ponieważ ma kilku znajomych chętnych w samej Warszawie. W takim razie odpuszczam : ) |
ee... no ciekawe
przecież napisałam maila... |
|
|
|
|
_ogonek_
|
Wysłany: Wto Kwi 23, 2013 21:18
|
|
|
nimka napisał/a: | Trzynastka napisał/a: | Dostałam odpowiedź, że żadna dziewczyna nie bierze od niej trzech szczurków i wolałaby je przekazać bezpośrednio do rąk, a nie poprzez transport, ponieważ ma kilku znajomych chętnych w samej Warszawie. W takim razie odpuszczam : ) |
ee... no ciekawe
przecież napisałam maila... |
? Czyli ze co? |
|
|
|
|
|