|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Pon Maj 06, 2013 10:22 |
Przyjmę albinosa/białego szczurka - samiczkę młodą, Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
nimka
|
Wysłany: Śro Mar 13, 2013 13:49 Przyjmę albinosa/białego szczurka - samiczkę młodą, Warszawa
Zwierzątka: Pies, 3 Koty + u rodziców: Kot i Pies |
|
|
Czy nadal co jakiś czas są wyciągane szczury z laboratorium? Nie widziałam ostatnio takich tematów, albo nie wiem gdzie szukać...
Mam stadko złożone z dwóch samiczek. Jedna ma rok, druga kończy za niecały miesiąc 2 lata.
Młodsza jest całkowicie zdrowa teraz, ale starsza także*
Jednak wiadomo, że nie będzie żyła wiecznie.
Chciałabym na jej miejsce, za jakiś czas, przygarnąć białego szczurka z laboratorium.
Do kogo się zgłaszać mam w takim razie?
*miała w listopadzie robione kontrolne USG, w związku z tym, że przez kilka dni krwawiła z pochwy, ale się okazało że na szczęście to tylko intensywna ruja była... Poza tym wyszła torbiel 2 mm na lewym jajniku (do "obserwacji") i na nerkach: "warstwa rdzeniowa nieznacznie hiperechogenna", ale lekarz powiedział, że nic właściwie nie trzeba z tym robić. Nie widać u niej żadnych zdrowotnych problemów na razie. |
_________________ Nasz wątek: [KLIK] |
Ostatnio zmieniony przez nimka Sob Kwi 13, 2013 15:39, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Śro Mar 13, 2013 19:53
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
Na pewno labiki można adoptować tu: http://www.gryzonie.viva.org.pl/ Tu na forum też dawno nie widziałam tematu o nich.
Off-Topic: | Ja też choruję na takiego, ale mąż marudzi, że czerwone oczy |
|
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Sob Kwi 13, 2013 15:42
|
|
Odświeżę temat.
Nadal poszukuję białej samiczki. Przeglądam regularnie ogłoszenia (także na portalach ogłoszeniowych) i niestety nigdzie nie znalazłam.
Nie musi być z laboratorium - gdyby u kogoś się niechcący urodziły białe szczurki, to też przyjmę z takiego miotu |
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 09:12
|
|
nieaktualne |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|