|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Wto Kwi 16, 2013 17:02 |
[Szczecin] Oddam 2 szczurki, samiczki! |
Autor |
Wiadomość |
Nikusia [Usunięty]
|
Wysłany: Śro Sty 23, 2013 12:34
|
|
|
Ja obrażam?? Chyba nie wiecie w ogóle jak wygląda obrażanie. Ja się zachowuje jak najbardziej poprawnie i tak jak mnie prowokujecie tak reaguje. I niech mi tu moderator głupot nie pisze, że to ja wszczynam kłótnie, bo to nie ja zaczęłam. Niech spojrzy na pierwsze posty kto zaczął. Nie przeklinam i nikogo nie wyzywam a wy się czepiacie. Co najmniej śmieszne!!! każdy by się tak zachował i zareagował jak by takie rzeczy czytał. A teraz to już można usunąć ten temat o adopcji bo już nikt nie zaadoptuje szczurów, po przeczytaniu waszych wymysłów. P.S i zanim oddam ogony chciałam je połączyć ale chyba i tak nic z tego nie wyjdzie bo Niunia jest za bardzo przyzwyczajona do samotności od małego więc nie wiem czy kiedykolwiek oswoi się będąc innym szczurem w klatce. Jak na razie śpią w osobnych kątach |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Śro Sty 23, 2013 12:41
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Cytat: | Ty chyba ślepa jakaś jesteś. Wyraźnie napisałam jaki jej powód oddania. Co ty pieprzysz że mi się znudziły. |
To jest post w którym zaczęłaś obrażać ludzi bez powodu, a również w nim przeklinasz. |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Śro Sty 23, 2013 12:56
|
|
|
Bardzo proszę o zaprzestanie już dyskusji nie na temat. Nikusia otrzymała kolejne ostrzeżenie, co wiąże się z brakiem możliwości pisania postów na forum oraz w shoutboxie. Ogłoszenie jednak zostaje, być może ktoś zechce się skontaktować przez pw w sprawie adopcji. |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
tweety
|
Wysłany: Śro Sty 23, 2013 17:38 Szkoda słow
Zwierzątka: szczurek i piesek |
|
|
A mnie nie interesuję wasze durne ostrzeżenia możecie mnie nawet z forum wyrzucić!!! Ona jest astmatyczką i osobą która kocha swoje szczury. Sama mam to wiem jak to jest. nIe oddaje ich z własnego widzi mi się i nawet tak nie powinniście mówić! Dziewczyna nie zna się na tym czy mocz uczula czy nie. Nie wystarczy napisać grzecznie?! Tylko zaraz spekulacje każdego typu i naskakiwanie z każdej strony. Radzę wszystkim o zastanowienie się nad sobą. Zdenerwowało mnie to ponieważ NIKUSIA jest moją koleżanką i tak się składa że ją znam i wiem że z bólem serca wystawiła te ogłoszenie. Nie wiedziała że łyse szczurki także mogą uczulać. Jeżeli zajdzie taka potrzeba to ja wezmę wszystkie jej szczury chociażby na DT żeby jej pomóc. Więcej nie będę się wywnętrzać. Dziękuję za wysłuchanie i pozdrawiam.
Ps. Nikusia ie przejmuj się ne warto. Jak co wiesz gdzie mnie szukać |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Śro Sty 23, 2013 17:51
|
|
|
Tweety, prosiłam o zaprzestanie dyskusji, Twój wpis jest nie na temat, a poza tym ma prowokacyjny charakter. To nie jest wątek nt. stanu zdrowotnego użytkowniczki Nikusia. Następnym razem zostaniesz ukarana ostrzeżeniem. Nikusia dostała ostrzeżenie za brak kultury osobistej, moderacja jej nie zarzuca kłamstwa. |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
tweety
|
Wysłany: Śro Sty 23, 2013 18:46 Re: ...
|
|
Dobrze rozumiem ... Ale nie rozumiem ludzi którzy tak bezmyślnie piszą zamiast się najpierw zapytać. No ale nic. Byle małe znalazły dom |
|
|
|
|
19hajer20
Dawniej 19krz20
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2013 14:04
Zwierzątka: szczury,pies |
|
|
Off-Topic: | :szok: oj tweety ty już lepiej żadnych szczurów nie bierz... przypadkiem znowu źle połączysz, i szczur będzie agresywny aż w końcu po kilku dniach zamieścisz na terrarium ogłoszenie o wielkim nażartym szczurze za 10 zł na karmę tak jak było z Secundusem od cypiski...
nie wytrzymałam przepraszam |
|
|
|
|
|
tweety
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2013 16:55 Re: ...
|
|
No i co ? Ja bronie koleżanki. I nie mam zamiaru wdawać się w bezsensowną rozmowę z Tobą |
|
|
|
|
FaerielDeVille
RCPL
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2013 17:04
Zwierzątka: soon the adventure will begin... again |
|
|
Cicho, dzieci, bo po moderatorów pójdę. |
_________________ Rodent Club PL |
|
|
|
|
Layla
zawieszona
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2013 18:10
Zwierzątka: owczarek szetlandzki - Burbon, świnia morska Samanta |
|
|
tweety, to nie sala sądowa, żeby trzeba było adwokatów. Dziś przeniosę zbędne posty, a jeśli dalej będą się pojawiały, polecą ostrzeżenia. |
_________________ KUP E-BOOKA O SZCZURACH!!!
Za Tęczą Cyrus Wielki, Księżniczka Aiko, Bianca Tygrysek, Betty Chmureczka, Azjunia, Luter, Aria, Lenin, Europa, Nana, Ludwiś, Omar Rat's Troop, Harold, Kiko, Helmut, Alia, Vader, Larysa, Oczko, Gringo, Kalif, Sezam, Emir, Hassan, Bono, Alban... |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pon Mar 04, 2013 09:08
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|