|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Wto Sie 13, 2013 17:00 |
DT dla 3 chłopców |
Autor |
Wiadomość |
katasza
|
Wysłany: Śro Mar 27, 2013 00:47 DT dla 3 chłopców
Zwierzątka: pies#szczur |
|
|
Poszukuje dobrego domku tymczasowego dla moich trzech chlopakow od konca czerwca do polowy wrzesnia. Miejsce nie ma znaczenia wiekszego, moge dowiezc do kazdego miasta, jesli tylko jest takie polaczenie PKP.
Sprawa ma sie tak, ze co roku w wakacje wyjezdzam do rodzicow do Niemiec. Tam tez pracuje fizycznie po 10-12 godzin na dobe, przez co nie mam czasu dla chlopakow. Nie mam tez sily zeby sprzatac tak czesto jak to potrzebne, wiec mama powiedziala ze wiecej mnie na tak dlugo ze szczurami do domu nie wpusci.
Dodatkowo rodzicow mieszkanie jest malutkie, a mieszkaja w nim juz dwa koty plus w wakacje moj pies i dwa gekony. No i oczywiscie rodzice + ja i moj chlopak, na 30 mkw, wiec sami rozumiecie
Dom tymczasowy dostanie przebadane i zdrowe szczury, zapas karmy, sciolki, klatke i ewentualne pieniadze na weterynarza.
Jesli znajdzie sie ktos odpowiedzialny i godny zaufania, ktory sie w nich zakocha to dt moze zamienic sie na ds, ale poki co szukam DT.
http://www.facebook.com/p...&type=3&theater |
_________________ "Zarozumia?o?ci? oraz bezczelno?ci? cz?owieka jest mówienie, ?e zwierz?ta s? nieme, tylko dlatego ?e s? nieme dla jego t?pej percepcji. " Mark Twain |
|
|
|
|
raczek1653
|
Wysłany: Pią Maj 31, 2013 21:30
Zwierzątka: pies rybki ptaszki DT dla gryzoni |
|
|
Mogę być DT dla szczurków |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|