|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Sob Kwi 20, 2013 10:59 |
[LUBLIN] przyjmę szczurka |
Autor |
Wiadomość |
kasandralublin
|
Wysłany: Nie Mar 17, 2013 00:45 [LUBLIN] przyjmę szczurka
Zwierzątka: Hanka | psiaki |
|
|
Mam już szczura Adasia ma ok 6,7 tygodni huskiego Szukam mu teraz towarzystwa
Jeżeli ktoś ma na "zbyciu" klatkę po ogonku to też prosze o kontakt na gg 42926871 |
Ostatnio zmieniony przez kasandralublin Czw Mar 21, 2013 00:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Nie Mar 17, 2013 09:36
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
kasandralublin, pamiętaj że najmniejsze wymiary klatki dla 2 szczurzych samców to 70/40/60.
I takiej klatki szukaj, szczurze facety to niemałe stworzenia więc i dużo miejsca potrzebują.
Kolega i latka jest potrzebna jak najszybciej, więc nie czekaj w nieskończoność jeśli nikt nie będzie chciał klatki oddać. Zresztą, oddawane są bardzo rzadko, szybciej się je kupi.
No i życzę miłej lektury forum, bo myślę, że dużo ciekawych informacji jest tutaj. Niekiedy potrafi uratować szczurkom życie |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
kasandralublin
|
Wysłany: Pon Mar 18, 2013 20:50
|
|
Są naprawde klatki w świetnym stanie na stronach typu morissek czy jakieś inne , niestety wszystkie z drugiego końca Polski ALE jutro prawdopodobnie będę miała klatkę więc już tylko towarzystwo jest mi potrzebne |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Pon Mar 18, 2013 21:02
|
|
kasandralublin, to może od razu zajrzyj do działu Oddam i poszukaj potencjalnego kolegi dla Adasia
A klatka jaka ? |
|
|
|
|
|
Kaola
|
Wysłany: Pon Mar 18, 2013 21:03
|
|
|
Albo odrazu dwóch, czemu nie |
_________________ Po prostu Ola |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Pon Mar 18, 2013 21:08
|
|
Kaola, albo trzech Po co się rozdrabniać |
|
|
|
|
|
kasandralublin
|
Wysłany: Wto Mar 19, 2013 19:18
|
|
Cegriiz napisał/a: | Kaola, albo trzech Po co się rozdrabniać |
Hahaha dokładnie . Codziennie sprawdzam wszystkie strony i szukam jakiegoś ogonka ale niestety nic Sprawdzam wszytskie strony ogłoszeniowe itd i cisza. |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Wto Mar 19, 2013 19:52
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
kasandralublin napisał/a: | Codziennie sprawdzam wszystkie strony i szukam jakiegoś ogonka ale niestety nic |
To aż dziwne - w dziale "oddam" jest mnóstwo szczurków do adopcji, jest też kilka organizacji zajmujących się ratowaniem i szukaniem domów dla tych zwierzaków. Z jakiego miasta jesteś? Bo wiesz - istnieje jeszcze możliwość transportu ogonka z jakiegoś dalszego miejsca. Powodzenia Żeby Adaś szybko doczekał się szczurzego towarzystwa |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Wto Mar 19, 2013 20:30
|
|
|
Kasandralublin, dopisz miasto do pierwszego postu i jeśli klatka już nie jest potrzeba, to warto wykreślić tę informację (obie rzeczy da się zrobić przez edycję własnego wpisu). |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
nimka
|
Wysłany: Wto Mar 19, 2013 21:08
Zwierzątka: Pies, 3 Koty + u rodziców: Kot i Pies |
|
|
A te?
http://www.facebook.com/m...09278586&type=3
albo młodsze:
http://forum.szczury.biz/...p=852586#852586
o transport można poprosić na forum (jak nie tym, to innym: np. miau.pl albo dogomania)
limomanka napisał/a: | kasandralublin napisał/a: | Codziennie sprawdzam wszystkie strony i szukam jakiegoś ogonka ale niestety nic |
To aż dziwne - w dziale "oddam" jest mnóstwo szczurków do adopcji, jest też kilka organizacji zajmujących się ratowaniem i szukaniem domów dla tych zwierzaków. Z jakiego miasta jesteś? Bo wiesz - istnieje jeszcze możliwość transportu ogonka z jakiegoś dalszego miejsca. Powodzenia Żeby Adaś szybko doczekał się szczurzego towarzystwa |
raczej Lublin, jak sama nazwa wskazuje |
_________________ Nasz wątek: [KLIK] |
|
|
|
|
limomanka
Dołączyła: 10 Wrz 2012 Posty: 6679 Skąd: Koty na Górnym Śląsku
|
Wysłany: Wto Mar 19, 2013 22:27
Zwierzątka: 2 kocury (Wolfgang i Nutek), ONkowa Masza |
|
|
nimka napisał/a: | jak sama nazwa wskazuje |
Jakoś przegapiłam |
_________________ Dbajmy o pisownię i polskie znaki. Jest różnica, czy ktoś robi "łaskę" czy "laske", czyż nie?
Za Śmiercią Szczurów odeszli: Czesio, Stefan, Cyryl, Pan Mysz, Tosiek, Fenek, Twix, Mars, Errol, Erwin, Anatol, Fiubździul i Ach, Edek, Harnaś, Franek, Viggo, Nam i Malina oraz Solo, Aria i Sopran |
|
|
|
|
kasandralublin
|
Wysłany: Czw Mar 21, 2013 00:41
|
|
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi , poczekam jednak jeszcze do końca tego tygodnia może znajdzie się jakiś ogonek z Lublina jeżeli nie , nie obejdzie się bez transportu jakiegoś ogonka do mnie |
|
|
|
|
Devona
(astro)fizyczka
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 18:57
|
|
|
Chyba już nieaktualne ? |
_________________ za TM: W, S, J, DM1, K, M, P, DM2, S-a, N, L, B-o, Cz, Sh, OM3, G, A, R, Q, T, Po, Pe, C, B-a, E, Ś, B-k, MM |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 10:59
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|