Przesunięty przez: Karena Pon Mar 26, 2012 12:05 |
Filmiki o szczurach |
Autor |
Wiadomość |
taivas

|
Wysłany: Czw Cze 07, 2012 22:57
Zwierzątka: Obecnie brak :( |
|
|
Mówcie, co chcecie, ale na JoeMonsterze rozwalają mnie komentarze ludzi. Mają wyobraźnię, nie ma co. |
_________________ MOJE ANCYMONKI - rudy Rudolf, Czosnek syjamek
Na zawsze w serduszku: grubasek Nutek HF [*], braciszek Net HF [*], Niuniek [*], Sznaps [*], król-poeta Julian [*], Ville czarnuszek [*]
 |
|
|
|
 |
dusia

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 13:43
Zwierzątka: Szczur |
|
|
Po filmiku z Joe trafiłam na to
http://www.youtube.com/wa...v=4nSHWBKJGew#!
Cudaszne są Jak miałam panów to próbowałam z nimi takie zabawy, ale na byli na tyle na "nie" dla wody, że po wannie jakims cudem umieli wyjść o.0 |
|
|
|
 |
Kasik
Firestarter

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 15:01
|
|
|
dusia, ten filmik jest tragiczny. Jakiś mało mądry człowiek nalał tyle wody, że przerażone szczury nawet nie miały siły stać na łapkach i ze zmęczenia zanurzały całe głowy, nie mówiąc już o tym, że same siebie podtapiały... Ten film powinien być ostrzeżeniem, jak NIE NALEŻY kąpać szczurów... |
Ostatnio zmieniony przez Kasik Pią Cze 08, 2012 15:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mao
Dorosłe dziecko

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 15:01
Zwierzątka: Gończy polski i 9 Maogonków |
|
|
Może ja się nie znam, ale mam mieszane odczucia, delikatnie mówiąc. Widać, że nie chcą siedzieć w wodzie czy w wannie. Ja bym nie robiła swoim ogonom takiej imprezy.
Za to łysy pod prysznicem jest bezbłędny. Mówcie co chcecie, ja ciągle mam banana na twarzy, jak na niego patrzę. |
_________________ ... ponieważ bułka.
Nade mną i w : Hinata EM, Hexe EM, Óshi Óme Jagodzianka EM, Drei AR, Książę Mieszko, Milka Mieszkowa, Krówka - Kjówka, Mały Rycerzyk - Ligia Kallina, Uwertura Kalinka AR, Elena i Eta CarinaeEM, Yankes AR spod skrzydeł pszczoły, Lela i Perperuna SR, Malina, Madara SR i Rusinek SR.
W rolach głównych: Nel - Bułka, Oleńka, Husaria, Pacta Conventa - Pecet, Rota, Chidori, Anahita - Anka oraz Dąbrówka jako caryca Maogonków
 |
|
|
|
 |
Kasik
Firestarter

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 15:03
|
|
|
Mao napisał/a: | Za to łysy pod prysznicem jest bezbłędny. Mówcie co chcecie, ja ciągle mam banana na twarzy, jak na niego patrzę. | Ja bym go sobie mogła zapętlić i oglądać non stop |
|
|
|
 |
dusia

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 16:52
Zwierzątka: Szczur |
|
|
tzn co do iości wody to też mi się wydawało za wiele... no ale wiele takich widziałam, wiec moze tak wiele osób sie nie zna. |
|
|
|
 |
Kasik
Firestarter

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 16:55
|
|
|
dusia napisał/a: | no ale wiele takich widziałam, wiec moze tak wiele osób sie nie zna. | Chyba znanie się nie ma tu za wiele do rzeczy... Dziecko też ktoś wykąpie w pełnej wannie wody, bo się "nie zna"? Wystarczy myśleć i obserwować, przecież widać, że szczury się podtapiają - do tego nie trzeba skończyć kursu obsługi gryzoni, ani weterynarii. Chociaż fakt, wielu ludzi to boli niestety... |
|
|
|
 |
taivas

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 16:58
|
|
Moi drodzy, oto szczur. Ale nie zwykły szczur, tylko taki, co losuje wynik meczu Polska - Grecja. Oby się mylił
http://youtu.be/G4WBU7FZMU8 |
Na zawsze w serduszku: grubasek Nutek HF [*], braciszek Net HF [*], Niuniek [*], Sznaps [*], król-poeta Julian [*], Ville czarnuszek [*]
 |
|
|
|
 |
Karena
SITH HAPPENS

|
|
|
|
 |
LuxTorpeda

|
|
|
|
 |
Kasik
Firestarter

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 17:10
|
|
|
taivas, booooskie! Tylko wynik do poprawki |
|
|
|
 |
taivas

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 17:50
|
|
Kasik, Nutek typuje przegranych |
 |
|
|
|
 |
Kasik
Firestarter

|
Wysłany: Pią Cze 08, 2012 17:57
|
|
|
taivas, no właśnie też tak myślę |
|
|
|
 |
wilczek777

|
Wysłany: Pią Mar 15, 2013 20:03
Zwierzątka: 2 x sheepdog |
|
|
Nówka sztuka z internetu Cudo! Podziwiam pracę włożoną w te ogonki
http://www.youtube.com/wa...d&v=1A07gDVLe14 |
_________________ Nasz temat
http://forum.szczury.biz/...t=13184&start=0
Za TM
Silver i Sharingan [*] Śpioch i Grubas [*] Białas i Mithril [*] Czarnuszek i Bibs [*] Miki i Kaszmir [*] Desant zwany Fretką i Miętus Emerald Moon [*] Bjorn i Anubis (Ibasan) Beris[*] Belfast [*] |
|
|
|
 |
ol.

|
|
|
|
 |
|