|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Pon Mar 11, 2013 12:05 |
samiczka dumbo Łódź |
Autor |
Wiadomość |
mejdej
|
Wysłany: Pon Mar 04, 2013 18:25 samiczka dumbo Łódź
|
|
|
1. Ilość szczurów do oddania: 1
2. Płeć szczurów: samica
3. Wiek szczurów:około 2-3 miesiące
4. Miasto: Łódź
5. Możliwość transportu przez właściciela do innych miast:-
6. Choroby, które szczury przechodzą/przechodziły:-
7. Charakter, usposobienie szczurów:odważna,lubi głaskanie,przyjazna
8. Stosunek szczurów do człowieka:badzo dobry
9. Stosunek do innych szczurów:-
10Powód oddania: silna alergia
11.(Jeśli szczury są młode) Sposób, w jaki doszło do rozmnożenia:-
12.(Jeśli szczury są różnej płci powyżej 4,5 tyg. życia) Czy samce są oddzielone od samiczek: -
13. Dodatkowe akcesoria do oddania razem ze szczurami:tansporter
14. Czy szczury są do oddania razem, czy mogą być rozdzielone: [/color]
15. Wymagania wobec przyszłego właściciela:-
16. Zdjęcia szczurów:
17. Kontakt:przez forum
Witam,mam problem,gdyż dostałam w prezencie szczurka.Początkowo cieszyłam się i miałam zamiar zapewnić szczurkowi towarzysza(jest u mnie od około 6 dni),dużą klatkę itp.jednak już od początku zaczęły się sprawdzać moje przypuszczenia co do alergii na zwierzątko.Są to poważne objawy i dolegliwości na tyle,że nie mogę go dłużej trzymać,a jako że mieszkam w z nim w jednym pokoju,moje problemy nasilają się a szczurek męczy się,gdyż nie dość,że sam to nie mogę go zbyt wypuszczać,a musiałam zrezygnować z zaupionej klatki jako,że nie mogę go trzymać,tak więc parę tych dni spędził w transporterku.Zależy mi więc na jak najszybszej zmianie domu:(Co do samiczki to jest proludzka,żywa,lubi podchodzić i lizać.Byłam wręcz zdziwiona,że na drugi dzień była już tak odważna.Dostałam ją samą więc nie miała u mnie kontaktu z innymi szczurami jednak wcześniej trzymana była z rodzeństwem,jest teraz sama i strasznie mi jej szkoda może więc znajdzie się dla niej domek tymczasowy w Łodzi?Samiczka czarno-biała,dumbo większość białego,na grzbiecie trochę czarna i wokół oka jak"pirat"
[ Komentarz dodany przez: Kluska: Pon Mar 04, 2013 23:21 ]
Dodałam zdjęcia w pierwszym poście. Wstawiaj proszę Cię miniaturki i staraj się edytować posty - nie pisz jeden pod drugim. Gdybyś miała problemy ze zdjęciami, daj znać, pomożemy |
Ostatnio zmieniony przez Kluska Pon Mar 04, 2013 23:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mejdej
|
Wysłany: Pon Mar 04, 2013 18:27
|
|
|
Dodam że chciałabym aby przyszły właściciel napisał mi coś o swoich warunkach.Nie znam się zbyt na szczukach jednak chcę żeby samiczka trafiła w jak najlesze ręce |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
pszczoła
uczulona na hipokryzję
|
Wysłany: Pon Mar 04, 2013 23:44
|
|
|
piękna jest! Na pewno szybko znajdzie domek |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
|
|
|
|
|
majlena
zawsze pozytywnie
|
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 13:38
Zwierzątka: obecnie w sferze marzeń |
|
|
Już znalazła domek |
_________________ -> B.RAT: miniusie, kreciki, fragles oraz koralikowiec
WWW Ą-Trumpusia, WWW Ąqysia(Dywan), Sanders Flytrap Kärpäsloukku(Pułapka) oraz Dziedzic Morfeusza
Figa, Czarna Magia, Bzdurka, Lulu, Nutka, Choco, Bańka, Limonka, Rurka, Duszyczka, WWW Arbuzia i ...
a także bRATkowe gratki do szczurzej klatki <- tymczasowo nie szyję... proszę czekać na mój powrót do gry. |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 13:49
Zwierzątka: brak |
|
|
majlena, u Ciebie? |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
ko93
|
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 18:21
Zwierzątka: 13 ogoniastych piękności, chomik i bardzo duży pies:) |
|
|
Malutka w tym tygodniu przyjedzie do mnie I to już chyba moja przedostatnia adopcja przynajmniej do końca roku |
|
|
|
|
_ogonek_
Ada :-)
|
|
|
|
|
ko93
|
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 18:55
|
|
AdaK, No tylko teraz będę musiała wytłumaczyć mojemu psu, że to,że po pokoju będzie biegało więcej nosków nie oznacza, że wszystkie chcą mu odgryźć jajka |
|
|
|
|
majlena
zawsze pozytywnie
|
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 19:32
|
|
smeg,ja proponowałam tylko DT
ko93, gratuluję! wpadłaś nieźle. ja się nie doliczę Twoich szczurzastych... (jakbyś miała o Czekoladkę za dużo, to ją chętnie ukradnę )
psiunio duży, duże jajka, więc dla każdego szczura starczy
przedostatnia adopcja mówisz... tata mój zawsze mówi "przedostatni, bo ostatni przed śmiercią", więc tych przedostatnich zwykle bywa dużo |
WWW Ą-Trumpusia, WWW Ąqysia(Dywan), Sanders Flytrap Kärpäsloukku(Pułapka) oraz Dziedzic Morfeusza
Figa, Czarna Magia, Bzdurka, Lulu, Nutka, Choco, Bańka, Limonka, Rurka, Duszyczka, WWW Arbuzia i ...
a także bRATkowe gratki do szczurzej klatki <- tymczasowo nie szyję... proszę czekać na mój powrót do gry. |
|
|
|
|
ko93
|
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 21:09
|
|
majlena, Doliczysz się będzie 16, no chyba,że jak ostatnio pochowają się i będzie widać może ze 3 noski a od Nagusii buziaki dla cioci Zapraszamy ponownie w odwiedziny |
|
|
|
|
majlena
zawsze pozytywnie
|
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 21:30
|
|
te Twoje nowe zdobycze muszę zobaczyć, ale Ty najpierw do mnie
a czy maluszka z tego tematu to jest huskulec? |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 22:34
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
majlena napisał/a: | a czy maluszka z tego tematu to jest huskulec? |
Nie zdziwiłabym się, bo na pierwszym zdjęciu oczy wyglądają "podejrzanie" |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|