|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Karena Pią Sty 29, 2016 20:31 |
Miot C2 of Anahata - 08.02.2013 - rez. str. 5 |
Autor |
Wiadomość |
Vaco
phage the Chihuahua

|
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 13:14
|
|
|
AngelsDream napisał/a: | Ja tam nie wierzę, że one nadal są takie śliczne, muszę zobaczyć. |
no ja myślę że one na pewno strasznie zbrzydły i dlatego ich nie pokazują, bo wstyd Nakasha boi się że nikt ich nie weźmie i cieszy się, że jeszcze jak były małe to jako-tako wyglądały |

|
|
|
|
 |
majlena
zawsze pozytywnie

|
Wysłany: Nie Lut 24, 2013 16:37
Zwierzątka: obecnie w sferze marzeń |
|
|
jesień idzie! takie listeczki cudnie kolorowe. a na poprzednich zdjęciach moje niewprawione oko widziało większość szaro-niebieskich... niesamowite.
przepiękne maluchy. gratuluję miotu i maluchów przyszłym domkom
i zdróweczka życzę |
_________________ -> B.RAT: miniusie, kreciki, fragles oraz koralikowiec
WWW Ą-Trumpusia, WWW Ąqysia(Dywan), Sanders Flytrap Kärpäsloukku(Pułapka) oraz Dziedzic Morfeusza
Figa, Czarna Magia, Bzdurka, Lulu, Nutka, Choco, Bańka, Limonka, Rurka, Duszyczka, WWW Arbuzia i ...
a także bRATkowe gratki do szczurzej klatki <- tymczasowo nie szyję... proszę czekać na mój powrót do gry. |
|
|
|
 |
Vaco
phage the Chihuahua

|
Wysłany: Wto Lut 26, 2013 12:45
|
|
|
może tak długo nie ma zdjęć, bo będą sesje indywidualne? |

|
|
|
|
 |
Izabela
zwierzomaniaczka

|
Wysłany: Wto Lut 26, 2013 20:44
Zwierzątka: ogonki, smok |
|
|
No już normalnie zaczynam się niepokoić, czy coś się nie stało |
_________________ u nas legwan Bazyli ; 2 ogonki z Merchowego Pola (Aayla i Ylesia) oraz Paja, Tea, Milka, Ashna, Dela, Nita, Navi, Ktosio, Misia, Gabi, (Celia i Chanel) of Anahata
TM:Gucia, Fela, Mela, Jaga, Vani, Buba (Erato of Zirrael), Blusia (Kiara Rat's Troop), Bonita, Kiva (Electra of Zirrael), Tola, Tanita of Zirrael, Kola, Estelka Merchowe Pole, Klarysa, Elwirka MP, Edgar MP, Rolfik Rattery Rattonia, Jadzia MP, Enya MP, Klemens, Jula MP, Geminia MP, Pela Baltic Rats, Gotika MP, Felisia MP, Karina, Irenka MP, Inka MP, Pola MP, Petra MP, Żytnie Ziarko of Smeagolie, Selonia MP, Zubejda of Smeagolie, Korina, Stefek [*][*] [*] |
|
|
|
 |
Nakasha

|
Wysłany: Śro Lut 27, 2013 16:24
Zwierzątka: 3 psy, 2 kotki |
|
|
Wszystkie maluszki w nocy z soboty na niedzielę otworzyły oczka. Miałam nadzieję, że zdążę z rezerwacjami wcześniej, niestety udało mi się dopiero dzisiaj. Więc lecimy.
Od razu uprzedzam - wszystkie mają białe paliczki, więc są słabymi selfami.
M1 - Car - standard, russian dove burmese, self - rezerwacja Żaneta S.
M2 - Crotek - dumbo, standard, burmese, self - rezerwacja Żaneta S.
M3 - Castiel Baltazar - dumbo, standard, sable burmese, self - jaśniejszy niż siostra - rezerwacja AngelsDream i Asaurus
F1 - Cerridwen - standard, sable burmese, self - zostaje w hodowli - najspokojniejsza i najśliczniejsza jej ciemny kolor jest obłędny
F2 - Ceres Ciel - standard, fuzz, russian dove burmese, self - zostaje w hodowli
[color=blue][size=18]F3 - Cute - standard, russian blue sable burmese, self - rezerwacja hektakomba
F4 - Chanel - dumbo, standard, mink burmese, self - najbardziej nerwowa podczas focenia - rez. Izabela
F5 - Caelestis - dumbo, standard, burmese, niest. irish - najodważniejsza i najbardziej samodzielna - rez. Naciol
F6 - Celia - dumbo, standard, burmese, self - rez. Izabela
Kolejność:
Samiczki:
ja - 2
Izabela - 2
Naciol
kovana
Samce:
AngelsDream & Asaurus
Vaco
Kasia F. - 2 |
Ostatnio zmieniony przez Nakasha Czw Kwi 25, 2013 17:15, w całości zmieniany 21 razy |
|
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Śro Lut 27, 2013 18:53
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
M1 jest cudowny:) a jakie on ma oczy? |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
AngelsDream
Gdzieś indziej

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Śro Lut 27, 2013 18:58
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
quagmire, nad nim dumaliśmy, ale stanęło na planie. Castiel Baltazar kolejnym z Wyjątków. |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
 |
wuwuna

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Śro Lut 27, 2013 19:10
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Nakasha, pamiętaj, że syjamy też mogą mieć oczka dark ruby i nie jest to wcale dziwne.
Na platyny to to nie wygląda. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
 |
pszczoła
uczulona na hipokryzję

|
Wysłany: Śro Lut 27, 2013 19:17
|
|
|
AngelsDream, |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
 |
|
|
|
 |
wuwuna

|
Wysłany: Śro Lut 27, 2013 19:21
|
|
F3 ma oczka dark ruby? Jeśli tak jest mink burmese.
edit. chociaż jeśli mamy minka to te nieokreślone faktycznie też mogą mieć bazę mink. Ciekawa jestem bardzo. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
 |
Naciol
twój koszmar senny

|
Wysłany: Śro Lut 27, 2013 19:23
Zwierzątka: trzy czterołapy |
|
|
AngelsDream napisał/a: | Castiel |
Czyżby z Supernatural? ;>
U mnie Caelestis. Jak już chcę wiedzieć!
Zakochałam się w F6... |
Ostatnio zmieniony przez Naciol Śro Lut 27, 2013 21:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
AngelsDream
Gdzieś indziej

|
Wysłany: Śro Lut 27, 2013 19:25
Zwierzątka: Dwa psy i Wyjątki |
|
|
Naciol napisał/a: | Czyżby z Supernatural? ;> |
Oczywiście, oba imiona. |
_________________ Baaj, Celar i Wyjątki
Musiałem stracić przezroczystość
Na którejś z tamtych dróg.
(...)
Tak mi przykro. |
|
|
|
 |
Naciol
twój koszmar senny

|
Wysłany: Śro Lut 27, 2013 19:33
Zwierzątka: trzy czterołapy |
|
|
AngelsDream, dobry wybór! |
|
|
 |
quagmire

|
Wysłany: Śro Lut 27, 2013 19:46
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
wuwuna, warto pamiętać, że w poprzednim miocie Yetty jest platyna, tylko z jasnymi oczami. Platyna może mieć ciemne? |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
 |
wuwuna

|
Wysłany: Śro Lut 27, 2013 19:50
|
|
quagmire napisał/a: | wuwuna, warto pamiętać, że w poprzednim miocie Yetty jest platyna, tylko z jasnymi oczami. Platyna może mieć ciemne? | quagmire, ja wiem, ale w poprzednim miocie była to czysta niebieska platyna.
A to tutaj standardowe jest brązowe.
I gdy nie patrzyłam na burmy to od razu platyna możliwościowo wg mnie spadła nisko (procentowo).
Ale skoro widzę minka (do potwierdzenia) to już brązowa platyna ewentualnie prędzej jest możliwa.
Platyna może mieć też dark ruby, ale to się liniowo niesie. Jeśli się ujawniają jasne bardzo to takie prędzej się rodzą w rodzinie.
Skoro w poprzednim miocie malec miał oczka red, to tutaj te dark ruby nie pasują po prostu. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|