|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: AngelsDream Sob Lut 23, 2013 11:27 |
Planowany miot Wasza Wysokość z Wuwuniarni |
Autor |
Wiadomość |
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2013 19:48
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Mara Narzisse napisał/a: | wuwuna, czy możemy wyprosić zdjęcie mamusi ? | pewnie.
Mam coś dla was.
|
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2013 20:05
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
Grrrrrrrubaśsśśśśna już |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2013 20:22
|
|
quagmire napisał/a: | Grrrrrrrubaśsśśśśna już | quagmire, tak, ma cudowny piękny okrąglutki brzuszek. Tylko, że ona jest tak bardzo w ciąży aktywna, wszędzie biega, pilnuje innych dziewczyn, że nie da się jej zatrzymać w jednym miejscu i nic nie wyszło. Same kiepskie. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2013 20:33
|
|
I coś jeszcze wam pokaże.
Niby nic, ale mnie zauroczyło. Ryrkytka (kotka) i Koronolo.
I przyszli rodzice
|
|
|
|
|
Mara Narzisse
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2013 21:23
Zwierzątka: Fiora i Calliope <3 |
|
|
wuwuna, pieję z radości na ten widok, wyglądają jak pluszaczki ze szklanymi oczkami!!
Mamunia w koralach jak panienka, parasolkę jej dać i może iść na niedzielny spacer |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2013 21:28
|
|
Mara Narzisse napisał/a: | wuwuna, pieję z radości na ten widok | Mara Narzisse, ja też. Nie dość, że piękne to 2 razy lepszy mają charakter.
Takie pluszaki ze sklepowej półki. |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
|
|
|
|
susurrement
i'm a dreamer.
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 01:11
Zwierzątka: 2 susły, jeż i piesy dwa a Nela z rodzicami |
|
|
to pierwszy miot od bardzo, bardzo dawna, przy którym będę dosłownie płakać..
trzymam kciuki z całych sił za spokojny poród, zdrowe potomstwo i silną mamusię. |
_________________ dwa susły, jeż Zefir; psy Pikolo i Molly, Nela
za TM Po, Tori, Timon, Pumba, Tosia, Misia, Tina, Mimi, Plamka, Bonifacy, Filemon, Miracle of A, Chandrika of A, Czekoladka of A, Elodie SR, Timba, Groteska of A, Czereśnia of A, Iluzja SR, Magnolia, Destiny of A, Molly, Moduł of A, Konwalia of A, Helenka SR, Pció, Mabelle of A, Kokardka, Koniczynka SR, Gracja SR, Kami of R4U, Pasja, Vivienne of A, Bamse, Vinci of A, Kulka, Kiss of RAT4U, Antonine B, N, B&B, Krunio, Biszkopcik, Bilbo, Fiona, Molly, Całusek, Bójka, Skarpetka, Brawurka, Bajka. Tościk i Huk & Przytulak, Lucek, Puszka, Rich i Stefan |
|
|
|
|
mmarcioszka
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 01:27
Zwierzątka: królinka i szczury |
|
|
Miałam jeszcze nie przygarniać maluchów, ale cały czas walczę ze sobą, żeby nie wysyłać ankiety, taki cudowny miot się szykuje... Wunia, dużo masz chętnych na samice, przyjmujesz jeszcze zapisy w ogóle? |
|
|
|
monika123
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 09:56
Zwierzątka: pies |
|
|
Ja nie mogę, na widok przyszłej mamusi dech mi zaparło.Normalnie maskotka |
_________________ Ze mną:
Za TM:Duduś, Dusia,Iskierka,Sonia,Tosieńka,Czoko,Wiki,Sznurówka,Gaja SR,Lusia, Isza SR, Imbir,Diler, Frodo - kocham Was aniołki |
|
|
|
|
nezumi
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 10:08
|
|
|
Jaka ona prześliczna , trzymam kciuki za mamusie i maluszki |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 13:49
|
|
susurrement napisał/a: | to pierwszy miot od bardzo, bardzo dawna, przy którym będę dosłownie płakać.. | nie płacz misiu tylko pomyśl.
mmarcioszka napisał/a: | Wunia, dużo masz chętnych na samice, przyjmujesz jeszcze zapisy w ogóle? | mmarcioszka, są wolne miejsca i na dziewczynki i na chłopców.
A mamusia dziś waży 466. |
|
|
|
|
Nikaa
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 16:24
|
|
|
wuwuna,
Jest szansa, że mi się dostanie ? szczurem oczywiście |
_________________ "A teraz prędko, prędko, zanim zorientujemy się, że to bez sensu! " |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 16:31
|
|
Nikaa napisał/a: | wuwuna,
Jest szansa, że mi się dostanie ? szczurem oczywiście | Nikaa, z modłami teraz to do Ryrkyci. Wszystko w jej łapkach. Albo wszystko w jej brzuszku.
Ximamumcia się starał, a teraz już jedynie wszystko zależy od przyszłej mamy.
Trzeba kciukać za szybki poród i dużo mleczka dla robaczków.
Ryrkyci rośnie brzucho, ma apetyt.
Została oddzielona (bo brzuch jest niepokojąco duży), ale sama strasznie jest markotna i przybita. Jak tylko ją wyjmuje nie chce siedzieć na kolanach tylko biegnie od razu do swoich dziewczyn. Widać, że jest z nimi bardzo zżyta.
Jak nigdy ma obecnie bardzo dużo pomysłów na rozrywkę i ciągle gdzieś się spieszy.
Więc wnioskuję, że mimo iż brzucho duży to jednak termin jest tak jak ja planuję.
W każdym razie siedzę już jak na szydłach i czekam aż moje kochane wnuczki wyjdą na świat. |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2013 17:50
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
wuwuna, a kiedy termin? |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|