|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Zamknięty przez: AngelsDream Sob Lut 23, 2013 11:27 |
Planowany miot Wasza Wysokość z Wuwuniarni |
Autor |
Wiadomość |
Nikaa
|
Wysłany: Nie Sty 27, 2013 22:40
|
|
|
Ponawiam pytanie Czy coś się może tutaj zadziało ? |
_________________ "A teraz prędko, prędko, zanim zorientujemy się, że to bez sensu! " |
|
|
|
|
wuwuna
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Nie Sty 27, 2013 23:16
Zwierzątka: Koronolo i jego królestwo |
|
|
Nikaa napisał/a: | Ponawiam pytanie Czy coś się może tutaj zadziało ? | Nikaa, nie.
Samiec nie chce kryć... |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Nikaa
|
Wysłany: Nie Sty 27, 2013 23:37
|
|
|
No trudno.. będę czekać |
_________________ "A teraz prędko, prędko, zanim zorientujemy się, że to bez sensu! " |
|
|
|
|
Mara Narzisse
|
Wysłany: Pią Lut 08, 2013 11:05
Zwierzątka: Fiora i Calliope <3 |
|
|
Uch, niech Ximammuui się zmobilizuje
A jest jeszcze szansa na samiczkę? |
_________________ Za TM: Angel, Joe, Wren |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2013 19:13
|
|
Trzymajcie po prostu kciuki mocne.
Koteczka nie miała kilka dni rujki, ale nie będę nic potwierdzać.
W końcu apetyt może być spowodowany ciążą spożywczą.
I piękne koraliki, które tylko wypatrują ludzia by się nią zajął.
A w wersji ponad 411 gram jej pięknie i do pyszczka. |
w bajkowej krainie do której i ja zmierzam...Aweszelle, Wowo, Ydżynty, Reggae, Ingraadu, Gunnar, CH.P.Ramudilka, Uoi, Wuneczka, Mastomys, Qremkline Qundelek, Bowdaraża, Xibbula, Kóelkonos, Tepikól, Góró Jokómkel, Gygymeszl, Gymýmmöl, Flip, Umúmrúl, Champion, Raś, Hebreebreel, Werdamerda, Enty Emiśmiś, Diópiószele, Charlie, Gín Géžužůý, Awwu, Bůxůwůxib, Umumul, Uau-uu, Dżyliki, Ju-Wu-Tumpek |
|
|
|
|
Mara Narzisse
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2013 20:39
|
|
wuwuna, trzymamy kciuki! |
|
|
|
|
Nikaa
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2013 21:27
|
|
|
Oj tak. Kciukamy mocno mocno |
|
|
|
|
Vaco
phage the Chihuahua
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2013 23:00
|
|
|
wuwuna napisał/a: | ciążą spożywczą. | |
|
|
Mara Narzisse
|
Wysłany: Czw Lut 14, 2013 10:54
|
|
wuwuna, jakieś nowe wiadomości?
nie mogę ukryć ze wszystkich miotów ten wydaję mi się najbardziej rozkoszny |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Czw Lut 14, 2013 11:32
|
|
Mara Narzisse napisał/a: | wuwuna, jakieś nowe wiadomości? | chyba już mogę powiedzieć, że mamy ciąże. (z tym, że w to nie wierzę nadal)
Dzień ciąży nieznany, ponieważ przez wszystkie zawirowania z samcem i moimi 3 samicami, które nie chciały zachodzić w ciąże, z utratą dziennika w telefonie i zapisków nie wiem prawie nic. Waga wskazuje na 436 gramy, czyli co najmniej 66 gram więcej, temperatura podwyższona (ponad 38).
Możliwe, że to dzień 13, ale może być i ze 3 dni więcej.
Termin porodu planowany na 19-23 lub 22-26 luty.
Ryrkotka dostała jakiś strupków na policzkach i na szyi.
Konsultowałam to z naszym lekarzem prowadzącym ciąże moich dziewczyn i mamy póki co smarować je tridermem. A jeśli do soboty nic się nie zmieni pojedziemy do lecznicy. Cóż innej opcji nie ma. Ja wykluczam przebiałczenie, ponieważ nic takiego nie dostawała, żadnych jogurtów i pochodnych. Jedynie biały ser. Hm.. Strupki minimalne miała jeszcze druga samiczka, która również może być w ciąży, ale dosłownie 3 maleńkie kropeczki.
Myślę, że pasożyty można wykluczyć wstępnie, a podejrzewać alergię pokarmową na jakiś składnik.
Kotka jest chyba w stadzie alfą/betą. Bo w ciąży zajmuje się ustawianiem dziewczyn.
Do człowieka jest maskotką. |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Czw Lut 14, 2013 11:38
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
wuwuna, jedna z dziewczynek u henioków też miała strupki podczas ciąży. Były związane z hormonami po prostu. |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Czw Lut 14, 2013 11:42
|
|
quagmire napisał/a: | wuwuna, jedna z dziewczynek u henioków też miała strupki podczas ciąży. Były związane z hormonami po prostu. | quagmire, no tak to też może być prawda. Ale trzeba to monitorować po prostu. Samica w ciąży jest po prostu bardziej poddatna na takie rzeczy. |
|
|
|
|
pszczoła
uczulona na hipokryzję
|
Wysłany: Czw Lut 14, 2013 13:36
|
|
|
ojeżujeżu |
_________________ Ze mną: Yankes of Anahata, Faun i Syrio Forel of Anahata, Irytek SR
Na zawsze w sercu: Carlos, Olli, Ozzy SR, Huragan of NL
|
|
|
|
|
wuwuna
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2013 10:53
|
|
455 gram |
|
|
|
|
Mara Narzisse
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2013 12:58
|
|
wuwuna, czy możemy wyprosić zdjęcie mamusi ? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|