Przesunięty przez: Karena Śro Lut 20, 2013 18:41 |
Adoptuję (ew.kupię) 2 młodzieńców (samców); WARSZAWA |
Autor |
Wiadomość |
Dżi
|
Wysłany: Śro Lut 06, 2013 21:42 Adoptuję (ew.kupię) 2 młodzieńców (samców); WARSZAWA
Zwierzątka: Szczurek i Pies |
|
|
Bardzo chętnie adoptuję, bądź kupię dwóch młodzików,płci męskiej. Zależy mi na tym, żeby to nie były maluchy.
Mój szczurek jako staruszek, do tego ciut chorowity ostatnio, jest sam od pewnego czasu. Chciałabym móc zbudować mu chociażby "wybiegowe" stado. Dodatkowo można powiedzieć, że cierpię również na GMR.
Zależy mi na nowych lokatorach
Jestem z Warszawy, i jakbyście mieli/wiedzieli/zasłyszeli proszę o kontakt (tutaj v meilowo) |
|
|
|
|
Szura
Wasza Wyskokowość
|
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
|
|
|
|
Dżi
|
Wysłany: Śro Lut 06, 2013 23:45
|
|
Cegriiz, tutaj już pytałam, a zostały im same parotygodniowe, a powiem szczerze, ponad 2 lata różnicy... nie widzę tutaj nic dobrego, ani dla starego Pinkusia, ani dla młodziaków, bo będą mieli wszyscy głównie stres... :c Nie wiem, czy chcę ryzykować, że nawet na wybiegu się nie dogadają, bo i tak może być.
Ale bardzo dziękuję za info! Czekam na więcej! |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 00:00
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Dżi, łatwiej chyba, dołączyć dwa maluchy niż dwa starsze, bo starsze mają większy instynkt terytorialny i skaczące hormony jeśli nie są kastrowane i wtedy to dopiero mogą się ze staruszkiem nie dogadać.
Dwa maluchy dla odmiany, są łątwiejsze w łączeniu, mają siebie do zabawy, ale staruszek ma również towarzystwo |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
Dżi
|
Wysłany: Śro Lut 20, 2013 18:24
|
|
Udało się znaleźć idealnych kandydatów! Wspaniała sprawa, dziękuję za pomoc :3 |
|
|
|
|
Karena
SITH HAPPENS
|
|
|
|
|
|