|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: Kluska Śro Mar 13, 2013 08:33 |
Przygarnę/odkupię szczurki w rozsądnej cenie, Z KLATKĄ |
Autor |
Wiadomość |
AniaChii
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2013 23:44 Przygarnę/odkupię szczurki w rozsądnej cenie, Z KLATKĄ
Zwierzątka: 2 szczurki |
|
|
Witam od dłuższego czasu zastanawiam się nad zaadoptowaniem szczurka, miałam już jedną samicznę, niestety po 4 latkach odeszła, w lipcu ubiegłego roku . Smutno mi bez niej strasznie i choć wiem, że nic mi jej nie zastąpi mogę ofiarować komuś ciepły i bezpieczny dom.
Poprzednią samiczkę zakupiłam w zoologicznym, była wystraszona, pogryziona, bardzo nieufna czlowiekowi. Z czasem zaczęła mnie tolerować, potem wręcz wielbić uzależniłam ją od głaskania! Szczurek w moim pokoju zawsze miał otwartą klatkę- pod warunkiem, że drzwi od pokoju były zamknięte(bo przegryzła 3 razy kabel od internetu grasując po salonie ), z czasem nauczyła się wskakiwać na łóżko i przeszkadzać mi gdy korzystałam z komputera czy czytalam książkę, których pogryzła mi dziesiątki . Wydaje mi się, że Ryuuku miała bardzo miłe życie, pomimo naszych ciężkich początków bardzo się do siebie przywiązałyśmy. Odbiegłam od tematu kompletnie
Jestem zdecydowana na przyjęcie 2 samiczek (nie chcę, żeby się mi rozmnożyły, bo nie miałabym czasu na zajęcie się całą gromadką) z klatką- ponieważ swoją starą oddałam. Czasami czułam, że Ryuuku chciałaby towarzystwo, niestety nie tolerowała ona innych szczurów- zapewne po przeżyciach z przeszłości, dlatego chcę dwie samiczki, będzie im razem raźniej i powinny się lepiej czuć w nowym otoczeniu.
Jestem spod okolic Zielonej Góry, lecz myślę, że podróż nie byłaby wielkim wyzwaniem, a nawet ciekawą przygodą
W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na gadu/ maila/ gdziekolwiek. |
|
|
Nashi
|
Wysłany: Śro Lut 06, 2013 00:01
|
|
|
Myślę, że nie łatwo będzie znaleźć szczury do adopcji razem z klatką, ale ciekawe ogłoszenia dotyczące szczurzych akcesoriów można znaleźć tutaj . |
_________________ Magma 27.03.2011 - 08.02.2013
Pola 27.03.2011 - 17.07.2013
Dżuma 10.05.2011 - 04.11.2013 |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Śro Lut 06, 2013 08:42
Zwierzątka: brak |
|
|
http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?p=839245 - tu możesz przygarnąć dwóch chłopaczków z Zielonej Góry |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Pon Mar 04, 2013 09:07
|
|
|
Aktualne? |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
Kluska
Hell yeah!
|
Wysłany: Śro Mar 13, 2013 08:33
|
|
|
Brak odzewu. Zamykam. |
_________________ Moje szczurze szczęście za TM: Kluska Iwan Filipek Lucky Remy Tempuś Julek Szymuś Stuart Biały Teddy Kołtun Batman Toffi Fado Robin
Ze mną: Buzz, Rex |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|