Przesunięty przez: Kluska Pią Lut 22, 2013 22:41 |
Szukamy DS dla ogona odebranego nowemu właścicielowi [W-WA] |
Autor |
Wiadomość |
Nikaa
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2013 23:40
|
|
|
Znalazłaś już DT ?
Na ile to by miało być dni ? Bo możliwe że ja (nic nie obiecuję i nie na 100%..właściwie to tylko pomysł, więc żeby potem nie było ) bym mogła.
Tylko ja się chwilowo wyprowadzam z domku 02.02.13, więc do tego czasu na 100% musiałby znaleźć inny domek. |
_________________ "A teraz prędko, prędko, zanim zorientujemy się, że to bez sensu! " |
|
|
|
|
Sandy Indygo
Zdradziecki paczacz
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2013 12:55
Zwierzątka: Labrador |
|
|
Tak, na szczęście Lennon ma już miejsce na DT u Dori
Dom stały ma wstępnie u PACZKA, aczkolwiek jeśli byłby ktoś chętny bliżej (żeby ograniczyć stres związany z podróżą) to zapraszam do zgłaszania się na PW
Plan odbicia go mam na jutro - mało tego, udało mi się zgromadzić za radą Dori niezłą "ekipę szturmową" (szczurmową, jak to ktoś wymyślił), która wtargnie ze mną na chatę dziewczynie i wybije jej z głowy branie kasy za "prezent" - ale to chyba zbyt radykalne rozwiązanie i nie chcę mieć później wyroku za napad (ekipa obejmuje kilkunastu metali ).
Cały czas się waham: załatwić to na spokojnie i przeżyć jakoś te 30 zł, czy robić aferę i odebrać moje rzeczy bez kasy. Jakoś rozum przemawia bardziej za 1 opcją, tylko że jak zaproponowałam że wezmę ciurka bez klatki, to się nie zgadza, a mój transporter "zniknął". Wkurza mnie jej nieuczciwość, ale zależy mi tylko na dobru szczura...
Pozdrawiam serdelecznie
Dorota |
_________________ Majkel, Cielak, Elvis, Lennon, Arroz, Chico, Julian <3
Kocham Was maluchy, choć na odległość...
|
|
|
|
|
Wampiwor
zzasiedmiogórogrodzianka
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2013 13:35
|
|
|
Sandy Indygo napisał/a: | Wkurza mnie jej nieuczciwość, ale zależy mi tylko na dobru szczura... | gdy już będziesz miała pewność co do bezpieczeństwa Lennona - nie wahaj się Wciąż zaciskam kciuki, mam nadzieję, że dziewuszysko następnym razem się zastanowi, zanim zrobi coś takiego... |
_________________ Bywam na forum, nie jestem. Szybki kontakt tylko telefonicznie (numer u moderacji) |
|
|
|
|
PACZEK
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2013 14:36
Zwierzątka: Szczuraski,pieski,kotki,rybki |
|
|
Sandy Indygo napisał/a: | Dom stały ma wstępnie u PACZKA, aczkolwiek jeśli byłby ktoś chętny bliżej (żeby ograniczyć stres związany z podróżą) to zapraszam do zgłaszania się na PW |
Oczywiście dla dobra ogonka aby zmniejszyć ryzyko stresu i z uwagi na warunki pogodowe było by lepiej aby Lennona przygarnął i pokochał ktoś bliżej W-wy.
Trzymam kciuki za "uwolnienie" szczuraska |
|
|
Dori
Eksploracja ludzkości
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2013 21:49
Zwierzątka: 4 mysiepysie |
|
|
Mały chudy hasior już w moich skromnych progach
Dopóki nie będę miała pewności, że wszystko z nim w porządku, nie puszczę go dalej w świat. |
|
|
|
|
PACZEK
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2013 22:05
Zwierzątka: Szczuraski,pieski,kotki,rybki |
|
|
Dori napisał/a: | Mały chudy hasior już w moich skromnych progach |
Ufff ważne że bezpieczny Dori napisał/a: | Dopóki nie będę miała pewności, że wszystko z nim w porządku, nie puszczę go dalej w świat. | Zupełnie słusznie!
Czekamy jeszcze na opis akcji "ratunkowe"
Mam nadzieję że nie trzeba będzie "odbijać"Sandy Indygo, |
|
|
ko93
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2013 22:27
Zwierzątka: 13 ogoniastych piękności, chomik i bardzo duży pies:) |
|
|
Dori napisał/a: | Mały chudy hasior już w moich skromnych progach
Dopóki nie będę miała pewności, że wszystko z nim w porządku, nie puszczę go dalej w świat. |
Dori, a to nie Ty przez przypadek pałasz miłością do haszczaków już widzę jak go wypuszczasz |
|
|
|
|
Dori
Eksploracja ludzkości
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2013 22:37
|
|
ko93, tak! Ale ja już mam jednego tłustego porządnego hasiora, w dodatku nie ma jaj, więc mogę go trzymać z kim chcę
A ten mały jest i mały i jajeczny, mój Rufus by go zdmuchnął, a baby zaciukały. |
|
|
|
|
ko93
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2013 23:27
|
|
Dori jak by jajek nie miał to i u mnie miejsce by się znalazło Nie wiem czemu mam jakąś słabość do haszczaków pomimo,że wole brązy i beże, a nawet rude |
Ostatnio zmieniony przez Devona Wto Sty 22, 2013 09:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Dori
Eksploracja ludzkości
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2013 23:58
|
|
ko93, u mnie to by wszystkie mogły być hasiorami, gołe, pół-gołe, kręcone, standardowe... Póki co mam 3, ale jeden oszukany, bo biały, drugi też oszukany, bo łysy, no i niewybarwiony śliczny kastrat
Lennonka nie zamierzam kastrować, to taki sznurek, malutki, chudziutki, 356 gramów waży. No i nie wiem, czy nic z niego złego nie wylezie. |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2013 00:05
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
Off-Topic: | Dori napisał/a: | ale jeden oszukany, bo biały | Masz prawie-BEWa?!? |
|
|
|
|
|
Dori
Eksploracja ludzkości
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2013 00:07
|
|
Pyl, nieee, ślepia ma za jasne, nie ma co płakusiać |
|
|
|
|
ko93
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2013 00:14
|
|
Dori to na pewno Lenonek musi być bardzo chudy jak tylko tyle waży u mnie najmniejsze samice ważą grubo ponad 350g No tak znam te łyse oszukane haszczaki sama dwie takie podróbki miałam Dori Ty się pilnuj lepiej bo nie znasz dnia, ani godziny, a może rodzinka wpadnie w odwiedziny poznać Twoje mikro stado |
|
|
|
|
Pyl
Powrócona
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2013 00:25
Zwierzątka: DyDoIbJodNicFil Bor44 oraz R i O |
|
|
|
|
|
|
|
Bel
Rockabilly
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2013 00:38
Zwierzątka: Szeregowy Pierdolot,Alpha i 3 smoki |
|
|
Dori napisał/a: | Lennonka nie zamierzam kastrować, to taki sznurek, malutki, chudziutki, 356 gramów waży. No i nie wiem, czy nic z niego złego nie wylezie. | przypominam, że to była Puckowa waga.. a pamiętasz jaki z niego harpagan |
|
|
|
|
|