|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: smeg Śro Sty 23, 2013 13:31 |
Łysy szczurek poszukiwany!!! |
Autor |
Wiadomość |
Nikusia [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2013 12:31 Łysy szczurek poszukiwany!!!
|
|
|
Chciała bym zaadoptować, lub kupić, młodą, łysa samiczkę. Bardzo pilnie. W razie co proszę pisać na maila: nicole3@vip.onet.pl |
|
|
|
|
Cegriiz
Avaria
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2013 13:22
Zwierzątka: Kupa szczura i cztery myszy |
|
|
Nikusia, szukaj w oddam, lub w hodowlach. Łyse szczury dość szybko się rozchodzą i zanim ktoś dojdzie do Twojego ogłoszenia już będzie adoptowany |
_________________ Moje ogony
|
|
|
|
|
Nikusia [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2013 13:26
|
|
|
a można poprosić o linka?? |
|
|
|
|
lorelei
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2013 13:38
|
|
|
Tutaj jest do adopcji łysa dziewczynka - http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=13878
Przy czym ma pół roku i jest do adopcji w pakiecie z inną dziewczynką, ale jeśli masz odpowiedniej wielkości klatkę, wzięcie jednego szczura więcej to tylko więcej radości. |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2013 15:43
Zwierzątka: brak |
|
|
http://tablica.pl/oferta/...1af6d61fa;r:;s: |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
Noxa
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2013 16:58
Zwierzątka: Pięć szczuropaskudów |
|
|
Nikusia, jeśli glizda z ogłoszenia od smeg okaże się chłopcem to daj znać (; Nie będę zasypywała niepotrzebnie ogłoszeniodawcy wiadomościami (; |
_________________ Moje Tuptaki zapraszają (;
ze mną: Kłapouszek, Villemo, Dolg, Jaskier, Łizel i Wacław Nostromo de Pip
za TM biegają: Zgryzek, Dejmon, Kangurek, Miki, Virion, Kamyk, Blum, Hachiko vel Haczyk, Gizmonek, Tygrysek oraz Placek |
|
|
|
|
Nikusia [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2013 17:02
|
|
|
ok ale na razie nie odpisuje jak się odezwie to dam znać. Podaj mi maila albo numer swój |
|
|
|
|
smeg
|
Wysłany: Śro Sty 23, 2013 13:30
Zwierzątka: brak |
|
|
Dostałam informację, że ogłoszenie jest nieaktualne, więc zamykam temat. |
_________________ Za TM: Ally, Majka, Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halinka SR, Oliwka, Lili, Margolcia SR, Mortadelka SR, Rudolf Czerwononosy SR, Frotka, Flaszka <:3 )~~ |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|