|
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów
|
Przesunięty przez: AngelsDream Czw Lut 07, 2013 15:57 |
[Warszawa] 3 dorosłe samczyki - syjam,haszczak i rudzielec |
Autor |
Wiadomość |
Journey
|
|
|
|
|
nubijka
miłośniczka brzydoty
|
Wysłany: Pią Gru 28, 2012 14:51
|
|
|
Ale wielkoszczury |
_________________ moje kochane łapki: pso-lwy
za TM Krówka, Ratatusia, Duża Bliźniaczka, Mała Bliźniaczka, Romuś, Danusia/Danio, Dzikuska, Karolcia, Mysza- AZYLANT, Zuzia, Agatka, Fela, Łapka i Golasek z DT
>>nubijkowo<< |
|
|
|
|
yes
|
|
|
|
|
Journey
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 12:28
|
|
|
yes napisał/a: | kochane są. nadal szukamy transportu dla Niuńka do Trójmiasta i domku dla dwoch pozostałych, może już bez rozdzielania się uda |
Szukam transportu |
_________________ http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=9964
|
|
|
|
|
yes
|
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 14:53
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
yes, Czak i Speedy wciąż szukają? |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
Journey
|
|
|
|
|
yes
|
|
|
|
|
karraska
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2013 18:55
|
|
|
Off-Topic: | Moje ukochane stadko do adopcji
Kciukaski za szybki transport
A dla Ciebie moc uścisków, mi tylko Abu został i też go oddaję. |
|
_________________ nasza banda http://forum.szczury.biz/...der=asc&start=0
pomogłam? kliknij |
|
|
|
|
yes
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 14:25
Zwierzątka: juz tylko haszczak i ... stitch:) |
|
|
oj, przykre... to stadko już podzielone. Niuniek jedzie jutro do nowego domu i trzymamy kciuki za aklimatyzację i łączenie. natomiast miziaki Czaki i Speedy ciągle jeszcze do przygarnięcia. u nas nie mają warunków, zeby pobiegać sobie swobodnie, choć odnoszę wrażenie, ze i tak wolą lezeć na klanach i mlaskach z zadowolenia, jak się je mietoli |
_________________ https://www.facebook.com/galeriatastas
www.yes.posadzdrzewo.pl |
|
|
|
|
quagmire
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 15:57
Zwierzątka: Mati, Cielo oraz Finn |
|
|
fajni muszą być strasznie |
_________________ "I'm not going to ask you if you just said what I think you just said because I know it's what you just said."
Moje Słonka za TM: Syriusz, Lavian, Fado, Miluś, Ayanek, Oliś, Bibuś, Piesio, Ryjek, Zefirek, Nikuś, Deduś, Jumiś, Viguś, Jazzik, Hiruś, Karmelek, Ilduś, Indi, Szuwarek, Zeze, Ledusia, Mauryś, Kleoszek, Naboo, Przemysław, Remus, Marysia, Tosia |
|
|
|
|
taivas
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 16:29
Zwierzątka: Obecnie brak :( |
|
|
Niunio już w poniedziałek będzie u nas, bo smeg przywozi go w środku nocy jutro. Nie mogę się doczekać. |
_________________ MOJE ANCYMONKI - rudy Rudolf, Czosnek syjamek
Na zawsze w serduszku: grubasek Nutek HF [*], braciszek Net HF [*], Niuniek [*], Sznaps [*], król-poeta Julian [*], Ville czarnuszek [*]
|
|
|
|
|
Journey
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2013 17:02
|
|
|
yes napisał/a: | oj, przykre... to stadko już podzielone. Niuniek jedzie jutro do nowego domu i trzymamy kciuki za aklimatyzację i łączenie. natomiast miziaki Czaki i Speedy ciągle jeszcze do przygarnięcia. u nas nie mają warunków, zeby pobiegać sobie swobodnie, choć odnoszę wrażenie, ze i tak wolą lezeć na klanach i mlaskach z zadowolenia, jak się je mietoli |
Słodziaki
taivas napisał/a: | Niunio już w poniedziałek będzie u nas, bo smeg przywozi go w środku nocy jutro. Nie mogę się doczekać. |
Super Taivas, czekamy na relacje ! |
_________________ http://forum.szczury.biz/viewtopic.php?t=9964
|
|
|
|
|
yes
|
|
|
|
|
taivas
|
Wysłany: Pon Sty 07, 2013 12:42
Zwierzątka: Obecnie brak :( |
|
|
Ja jeszcze nie widziałam Niunia "na żywo", ale przechwycił go już rano mój TŻ i wysłał fotki. Szczurek trochę przestraszony i napuszony, jeszcze niezbyt ciekawski, woli siedzieć w transporterku i spać. Wieczorem w domu będzie miał kolejny szok zmiany miejsca, bidulek. A jeszcze tyle zapachów, najpierw w transporterze po pannach, teraz w naszym - po naszych chłopakach... Naprawdę nie ma czego mu zazdrościć. Ale zobaczę go w domu wieczorkiem to na pewno napisze więcej już w swoim temacie. |
_________________ MOJE ANCYMONKI - rudy Rudolf, Czosnek syjamek
Na zawsze w serduszku: grubasek Nutek HF [*], braciszek Net HF [*], Niuniek [*], Sznaps [*], król-poeta Julian [*], Ville czarnuszek [*]
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|